Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
19.10.2015 20:02:04
Deli članek:

Odomovo zdravstveno stanje se izboljšuje

vszi

Nekdanji košarkar severnoameriške lige NBA Lamar Odom je v boljšem zdravstvenem stanju, ni pa še znano, kako dolgo bo moral ostati v bolnišnici, je sporočila njegova družina.

Lamarja Odoma je prejšnji teden v bolnišnico v Las Vegasu, kjer se je boril za življenje po večdnevnem rajanju v javni hiši, pripeljal rešilec.

Odom, sicer znan tudi kot mož ameriške televizijske starlete Khloe Kardashian, je v bordelu užival številne nedovoljene substance, med drugim kokain in viagro. Košarkarja so nezavestnega našli uslužbenci javne hiše; iz nosa in ust mu je tekla kri, hkrati pa je imel na obrazu sledi bele snovi. Ena od uslužbenk je v klicu na pomoč dejala, da je videla Odoma, kako je v dneh, ki jih je preživel na Love Ranchu v Nevadi, vzel vsaj deset tabletk za aktivnejše spolno življenje. Petintridesetletnik naj bi utrpel vsaj en srčni udar.

"Lamar je vsak dan močnejši in dosega nove mejnike v svoji rehabilitaciji. Ostajamo ob njem, kot družina šampiona, ki ga neizmerno ljubi," je sporočila košarkarjeva teta JaNean Mercer.