pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ps
ps
0 19.10.2014 22:15:40

Popovich pogrešal tudi kokošji kostum

Reuters
Prijateljski dvoboj Phoenixa in San Antonia prejšnji četrtek, na katerem so ob 20 točkah Gorana Dragića kar s 121:90 zmagali gostitelji, še buri duhove.

Že med tekmo se je z mikrofonom v rokah v dvorani oglasil večinski lastnik Sonc Robert Sarver in se gledalcem opravičil, ker niso dobili tistega, za kar so plačali vstopnice, pri tem pa mislil na to, da je San Antonio v Phoenix prišel brez lažje poškodovanih Kawhija Leonarda, Tiaga Splitterja in Pattyja Millsa, pa tudi brez zvezdnikov Tima Duncana in Emannuela Ginobilija, ki ju je trener Gregg Popovich le želel spočiti. Pa ne le njiju, očitno je počitek potreboval tudi sam in se sploh ni odpravil v Phoenix.


Poraz z 31 točkami ga, kot kaže, ni preveč zmotil, zato pa očitno toliko bolj Sarverjeve besede. In to ne naključno, saj imata možakarja že iz preteklosti neporavnane račune. Pred devetimi leti se je v rednem delu lige ob gostovanju San Antonia v Phoenixu Popovich prav tako odločil, da bo spočil Duncana in Ginobilija. Takrat se je Sarver med tekmo obrnil v smeri klopi San Antonia in z rokami oponašal kokoš, češ, da je šlo za strahopetno potezo. Popovich se je ob zdajšnjem govoru Sarverja takoj spomnil tudi na dogodek iz leta 2005 in vse skupaj pospremil z naslednjimi besedami: "Edina stvar, ki me čudi, je to, da ni tega povedal oblečen v kokošji kostum."

Morda sledi še nadaljevanje tekme, ki je bila, poudarimo še enkrat, prijateljska ...

Članki iz rubrike