franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 06.12.2023 12:03:49

Šok pri Cedeviti Olimpiji! Prepeliča so pripeljali kot veliko okrepitev, zdaj pa je že bivši član kluba! Tu so vse podrobnosti ...

alesfevzer.com
Klemen Prepelič ni več član Cedevite Olimpije.

Slovenski reprezentant Klemen Prepelič se je oktobra Cedeviti Olimpiji pridružil kot zvezdniška okrepitev, po nekaj več kot mesecu dni pa je zdaj že bivši član Ljubljančanov.


Prepelič je takoj pokazal, da je dodana vrednost te ekipe, 31-letni branilec je v BKT EuroCupu na šestih tekmah v povprečju dosegal 16,2 točki, 8,7 asistenc in 2,7 skoka na tekmo, v AdmiralBet Ligi ABA pa je na parket prav tako stopil na šestih tekmah in v povprečju dosegal 14,2 točki, 8,2 asistenci in 1,8 skoka na tekmo. Na kar šestih tekmah je Prepelič v statistiko vpisal učinek dvojnega dvojčka. V tem obdobju je bil Prepelič najboljši asistenc evropskega pokala in regionalne lige ABA.

"Po malo več kot mesecu dni člansko zasedbo Cedevite Olimpije zapušča slovenski reprezentant Klemen Prepelič. Član zlate slovenske reprezentance iz leta 2017 se je v Ljubljano preselil konec oktobra in z ljubljanskim klubom podpisal dvomesečno odprto pogodbo. Vsi v klubu se Klemnu zahvaljujemo za vse, kar je napravil v zadnjem mesecu in pol v dresu Cedevite Olimpije, in mu želimo vso srečo v nadaljevanju kariere!" so še zapisali pri Cedeviti Olimpiji.

Članki iz rubrike