Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
8 08.03.2023 12:50:56

Presenečenje iz Stožic! Velika sprememba po koncu sezone, Bečirović odhaja k velikanu!

alesfevzer.com
Slovenski košarkarski prvoligaš iz Ljubljane Cedevita Olimpija bo po koncu sezone ostal brez športnega direktorja. Od leta 2019 je to mesto zasedal nekdanji slovenski reprezentant Sani Bečirović, ki bo poleti sprejel naloge športnega direktorja slovitega grškega kluba iz Aten Panathinaikosa.

Že nekaj časa se v javnosti pojavljajo informacije, da bo po koncu sezone pri Cedeviti Olimpiji prišlo do velike spremembe. Po naših zanesljivih informacijah naj bi se to tudi zgodilo, v središču pozornosti pa športni direktor Sani Bečirović, ki bo odšel k Panathinaikosu. Za komentar smo prosili tudi glavnega akterja zgodbe, ki je o odhodu iz Ljubljane dejal, da tega ne more komentirati. Seveda nas je zanimalo, ali je kaj resnice na tem, da se vrača h grškemu velikanu, Bečirović pa se je odzval z naslednjimi besedami: "V Ljubljani ostajam do konca sezone."


Bečirović je bil med letoma 2006 in 2008 že član Panathinaikosa, s katerim je leta 2007 postal evropski klubski prvak. Pri Pau je v sezoni 2015/16 deloval kot pomočnik glavnega trenerja, tokrat naj bi se tja vrnil kot športni direktor.

Bečirović je športni direktor Olimpije postal leta 2019. V tem času je Olimpija leta 2020 osvojila slovenski superpokal, leta 2021 slovensko prvenstvo in slovenski superpokal, lani slovensko prvenstvo, slovenski pokal in slovenski superpokal, letos pa slovenski pokal.

Značke: košarka, grčija

Članki iz rubrike