Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

sta
sta
0 19.10.2022 23:30:41

Ggd Šenčur do drugega poraza v ligi Aba 2

aba2
Košarkarji Ggd Šenčur so v tekmi drugega kroga regionalne lige Aba 2 v Zlatiboru izgubili proti Pelister Bitoli iz Severne Makedonije s 67:71 (20:17, 32:39, 51:55). V četrtek bosta drugič v ligi na parketu še zasedbi novomeške Krke in domžalskega Helios Suns.

Košarkarji Šenčurja so v prvem krogu klonili proti Domžalčanom z 79:89, tako da imajo zdaj po dveh odigranih tekmah dva poraza.

Prvo četrtino je Šenčur sicer dobil, a največjo škodo si je naredil v drugi, ki jo je izgubil s desetimi točkami razlike. Do konca tekme so se Slovenci poskušali vrniti, a jim je na koncu zmanjkalo časa. Pri Šenčurju je bil z 21 točkami daleč najuspešnejši Dino Murić, pri zmagovalcih pa s 17 Nedim Mustafica.



V četrtek bodo na delu še košarkarji Krke, ki se bodo ob 15. uri pomerili proti srbski Slogi, in košarkarji Heliosa, ki bodo ob 18. uri igrali proti ekipi Široki iz Bosne in Hercegovine.

V tej sezoni bo v ligi Aba 2 skupno nastopilo 14 ekip, ki se bodo v rednem delu najprej pomerili na petih turnirjih, osem najboljših pa se jih bo uvrstilo v končnico na izločanje. Naslednji turnir bo v Sarajevu.

Članki iz rubrike