Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ue
ue
1 16.12.2021 11:51:00

'OPICE, KRETENI!' Trener klel in ŽALIL IGRALCE v minuti odmora, po tekmi pa je v kamero povedal TE BESEDE! (video)

liga ABA / Dragana Stjepanovic
Še ena minuta odmora, o kateri se govori v vsej regiji.

Te dni v Sarajevu poteka tretji letošnji turnir druge lige ABA. Na njem sodelujeta tudi slovenski moštvi Helios Suns in Rogaška. Slednja se je v prvi tekmi pomerila z vodilnim Borcem iz Banjaluke in izgubila v tesni končnici. Banjalučani so nato dobili tudi še naslednjo tekmo z makedonskim Pelisterjem in tako ostali edini neporaženi v ligi.


Prav dvoboj Borca s Pelisterjem pa je tisti, o katerem se veliko govori. Pa ne zaradi igre, pač pa minute odmora ekipe iz Banjaluke, v kateri je bil v glavni vlogi trener Dragan Nikolić. "Takole ... Najprej vi povejte, kar imate povedati! Zdaj se opravičite, opice, potem pa bomo tukaj igrali budala. Kar govorite še malo, kar dajte! Dajmo, vsi se opravičite, kar razpravljajte z nami, kreteni! Vse delate kontra! Potem bomo to rešili v garderobi!," je govoril strateg Borca, izpustili pa smo vse kletvice, ki jih je še izrekel med posameznimi stavki.

Očitno je bilo tudi njemu samemu jasno, da se bo o minuti odmora še govorilo, saj je v komentarju po tekmi kar sam načel to temo. "To ni podobno mojemu obnašanju, saj sem sicer duhovit človek, a to je šlo čez vse meje. Vem, da bodo razni tipi komentirali to minuto odmora, zato se bom opravičil nežnemu avditoriju, ki ima zelo občutljiv sluh. Košarka se ne more igrati v kirurških rokavicah ali kot balet, ampak tako, kot smo jo mi v drugem polčasu," je pozneje še dodal.

Članki iz rubrike