Bager, Blumberg Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ker ni bil plačan, se je ...

rjavi medved Svet24.si

Opažen medved, policisti odsvetujejo, da zahajate...

motorist, čelada, motor Svet24.si

Pri vključevanju zaprl pot motoristu, ki trčenja...

jansa tonin pivec podobnik FB Reporter.si

Satelitske stranke SDS: kdo lahko Janši omogoči ...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpektorji nad SDS zaradi tabora v Bovcu #foto

intuicija, videnje Dobra karma

Od 2. do 29. avgusta se bodo z neba vsuvale ...

Petra Kerčmar 1 Njena.si

Petra Kerčmar aktivna tudi na dopustu

ku
ku
0 15.06.2021 14:50:56

NOV OBRAZ v Stožicah! Na treningu Cedevite Olimpije okrepljena centrska vrsta

alesfevzer.com
Zeleno-oranžni zmaji se že pospešeno pripravljajo na novo sezono, v kateri se bodo na dveh bregovih (v ligi ABA in v evropokalu) poskušali vrniti v evroligo.

Ekipa bo doživela nekaj sprememb, o tem ni nobenega dvoma. Ameriški krilni košarkar Hayden Dalton je postal prvi novinec, danes pa so iz Stožic sporočili, da se jim je pridružil tudi izjemno nadarjeni hrvaški krilni center Matej Bošnjak. Večletno pogodbo s klubom je podpisal že lani februarja, a se je kot posojeni igralec vrnil k zagrebški Cedeviti junior, ki postaja razvojni center Ljubljančanov.

Danes 19-letni in 205 centimetrov visoki Bošnjak je v zagrebški ekipi v povprečno 24 minutah dosegal 13,4 točke in 6,6 skoka, ekipi pa je pomagal do uvrstitve v prvo hrvaško ligo. A kot kaže, bo odslej na višji tekmovalni ravni pomagal Cedeviti Olimpiji in v falangi visokih igralcev dodal kamenček v mozaik. Gre za enega bolj nadarjenih hrvaških košarkarjev, leta 2018 je bil denimo kapetan hrvaške kadetske izbrane vrste, ki je postala evropski prvak.

Ekipa Cedevite Olimpije se bo še naprej gradila in oblikovala svojo podobo za naslednjo sezono, tako gre v prihodnjih dneh in tednih pričakovati še več novincev.

Članki iz rubrike