stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
0 15.06.2021 14:50:56

NOV OBRAZ v Stožicah! Na treningu Cedevite Olimpije okrepljena centrska vrsta

alesfevzer.com
Zeleno-oranžni zmaji se že pospešeno pripravljajo na novo sezono, v kateri se bodo na dveh bregovih (v ligi ABA in v evropokalu) poskušali vrniti v evroligo.

Ekipa bo doživela nekaj sprememb, o tem ni nobenega dvoma. Ameriški krilni košarkar Hayden Dalton je postal prvi novinec, danes pa so iz Stožic sporočili, da se jim je pridružil tudi izjemno nadarjeni hrvaški krilni center Matej Bošnjak. Večletno pogodbo s klubom je podpisal že lani februarja, a se je kot posojeni igralec vrnil k zagrebški Cedeviti junior, ki postaja razvojni center Ljubljančanov.


Danes 19-letni in 205 centimetrov visoki Bošnjak je v zagrebški ekipi v povprečno 24 minutah dosegal 13,4 točke in 6,6 skoka, ekipi pa je pomagal do uvrstitve v prvo hrvaško ligo. A kot kaže, bo odslej na višji tekmovalni ravni pomagal Cedeviti Olimpiji in v falangi visokih igralcev dodal kamenček v mozaik. Gre za enega bolj nadarjenih hrvaških košarkarjev, leta 2018 je bil denimo kapetan hrvaške kadetske izbrane vrste, ki je postala evropski prvak.

Ekipa Cedevite Olimpije se bo še naprej gradila in oblikovala svojo podobo za naslednjo sezono, tako gre v prihodnjih dneh in tednih pričakovati še več novincev.

Članki iz rubrike