princ filip, princ harry Svet24.si

Se je princ Harry spravil na pokojnega Filipa?

darja Svet24.si

Darja Gajšek ima ob rojstnem dnevu le eno željo

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Anthony Fauci Svet24.si

Cepiva so »verjetno učinkovita« tudi proti ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

pivo Odkrito.si

O moj bog, to se zgodi s pivom!

BDX_9177 Najstnica.si

Lana Briški: Do uspeha sem prišla spontano

ku
ku
1 17.04.2021 09:48:27

Obeta se velik ŠKANDAL!! To je PRAVI RAZLOG, zakaj je prišlo do televizijskega MRKA na tekmi med Zvezdo in Olimpijo!

kkcrvenazvezda.rs
Zgodba o mrku med prenosom tekme med Crveno zvezdo in Cedevito Olimpijo dobila nove razsežnosti.

Prenos pomembnega srečanja med Crveno zvezdo in Cedevito Olimpijo je bil na športni televiziji Arena TV, ki prenaša tekme lige ABA. Vse je bilo v redu do 26 sekund pred koncem, ko so gostje iz Ljubljane vodili z 81:78. Potem pa je prišlo do televizijskega mrka.

Pri Areni so vse skupaj želeli pojasniti. "Zaradi izpada električne energije v Beogradu (celotna soseska ob Pionirju) je posledično prišlo tudi do prekinitve satelitskih signalov v vseh državah, kjer se je tekma predvajala," so pojasnilo zapisali na Twitterju.

A izkazalo se je, da ni bilo ravno tako, do izpada električne energije ni prišlo v celotni soseski! To je zdaj na novo razkrila medijska hiša Arena Channels Group, ki je skrbela za prenos, kajti izvedla prva natančnejša poizvedovanja in ugotovila, da je brez elektrike v dvorani Aleksandra Nikolića ostala samo električna omarica, na katerega je bilo priključeno zgolj reportažno vozilo Arene!

Dvorana kot celota ni doživela mrka in kot trdi televizijsko podjetje oziroma direktor medijske hiše Nebojša Žugić bodo podali tudi kazenske ovadbe proti zdaj še neznanim osebam. Zahtevajo, da jim vodstvo dvorane prinese vse posnetke nadzornih kamer, ki bodo povedali, v kakšnih okoliščinah je ravno v točno določeni električni omarici zmanjkalo toka.

Članki iz rubrike