Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 15.04.2021 08:51:09

KAKŠNA KRAJA! Poglejte, kako so Olimpijo 'OKRADLI' na gostovanju v SRBIJI pri CRVENI ZVEZDI! (video)

kkcrvenazvezda.rs
Pri Olimpiji so zgroženi.

Tekma lige ABA med Crveno zvezdo in Olimpijo dviguje ogromno prahu. Domačini so v Pionirju slavili z 82:81, potem ko so zmaji pri rezultatu 81:81 imeli zadnji napad na tekmi, vendar je Kendrick Perry najprej v prodoru izgubil žogo, nato naredil prekršek nad Markom Simonovićem, ki je zadel en prosti met in prinesel svojemu moštvu zelo pomembno zmago v boju za končnico lige ABA, Olimpiji pa zadal zelo boleč poraz v boju za isto stvar ...

Vse lepo in prav, če ne bi Kendrick Perry žoge izgubil zato, ker je bil pod očitnim prekrškom igralca Crvene zvezde Coreyja Waldna, vendar so sodniki to spregledali. Ker gledalci pred malimi zasloni tega niso uspeli videti, saj je Arena, ki je tekmo prenašala, v zaključku dvoboja imela nekakšne tehnične motnje, so se po koncu obračuna oglasili kar pri Cedeviti Olimpiji. Na svojem uradnem profilu na Twitterju so objavili posnetek dogajanja v zadnjih sekundah tekme. S pikrim sporočilom: "Ker smo slišali, da v sklepnih trenutkih današnje tekme s @kkcrvenazvezda TV prenos ni deloval, objavljamo video prodora Kendricka Perryja ob poravnanem rezultatu na 81:81. Sami lahko ocenite, kaj se je dogajalo v tem napadu..."

Spodaj si poglejte, kaj se je dogajalo v zadnjih sekundah dvoboja. Če se vam videoposnetek ne prikaže, ga lahko vidite tudi TUKAJ.

Članki iz rubrike