klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

ku
ku
6 15.04.2021 08:56:48

NASILJE V SODNIŠKI GARDEROBI! Šok po tekmi Zvezda – Olimpija. NORO, kaj se je ZGODILO!

kkcrvenazvezda.rs
Tekma je imela tudi tretji polčas.

Noro, kaj vse se je dogajalo po tekmi lige ABA med Crveno zvezdo in Cedevito Olimpijo. Rdeče-beli iz srbske prestolnice so tekmo dobili z 82:81, potem ko so Ljubljančani imeli napad za zmago, a je Kendrick Perry izgubil žogo, nato pa še naredil prekršek nad Markom Simonovićem, ki je zadel enega od dveh prostih metov in Crveni zvezdi prinesel zmago.

To je bil zgolj eden izmed šokantnih dogodkov na tekmi. Drugi je bil zagotovo ta, da je Arena, ki je tekmo prenašala, v zaključku dvoboja imela nekakšne tehnične težave  mnogi so prepričani, da so pri Areni prenos namerno ugasnili, da ne bi videli poraza Crvene zvezde , toda najbolj šokanten je zagotovo sledil po koncu dvoboja.

Po poročanju srbskih medijev naj bi prišlo do zelo vročega 'tretjega polčasa', v katerem naj bi bili v glavni vlogi kar  sodniki. Njihova garderoba je bila po koncu tekme uničena, v njej so bili vidni sledovi fizičnega nasilja. A če ste pričakovali, da so se košarkarji Olimpije spravili nad delivce pravice ob tej velikanski krivici, ki se jim je zgodila, ste se zmotili. Po naših informacijah naj bi se namreč med seboj hudo sporekli kar  sodniki! Da, prav ste prebrali. Dragan Porobić, sodnik iz BiH, ni dosodil prekrška za Olimpijo v zadnjem napadu, kar naj bi razjezilo preostala dva sodnika, Slovenca Milana Nedovića in Srba Uroša Nikolića. Sodniška trojka naj bi se sprla med seboj. Kaj točno se je dogajalo, bo sicer znano, ko bo delegat tekme Milan Krneta oddal svoje poročilo, toda glede na to, da je v dvorano Pionir morala priti celo policija, ki je celoten dogodek popisala, je jasno, da je bilo vse skupaj vse prej kot nedolžno ...

Članki iz rubrike