ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
1 09.10.2020 13:52:05

PUSTITE NAM IGRATI! Zvezdniki OLIMPIJE so s svojo prošnjo VLADI po novem 'bizarnem' dogodku zatresli državo

alesfevzer.com
Košarkarji Cedevite Olimpije so v četrtek znova prestali test na COVID-19, še tretjega v zadnjih šestih dneh, vsi člani ekipe, pri katerih je bil že v ponedeljek test negativen, pa so test prestali z enakim izvidom, kot prej – negativnim.

"Po protokolih EuroCupa mora ekipa tri dni pred tekmo in dan po tekmi Evropskega pokala opraviti test na COVID-19. V nedeljo se je ekipa testirala, pri enem igralcu pa je bil test pozitiven, kar je ljubljanski klub izvedel med polčasom tekme prvega kola Lige ABA z novomeško Krko. V ponedeljek je celotna ekipa vnovič prestala testiranje, rezultati pa so bili enaki, kot v nedeljo. V četrtek se je ekipa, z izjemo igralca, pri katerem je bil test v nedeljo pozitiven, znova testirala. Vsi izvidi so v petek pokazali, da so člani moštva vnovič negativni," so sporočili iz Cedevite Olimpije, ki je neodigrano tekmo s turško Burso izgubila z 0:20.

Ob tem pa so se z odmevnim sporočilom oglasili zvezdniki slovenskega kluba. "S ponosom smo vedno in povsod nosili dres Slovenije. Zdaj smo zaradi ukrepov lastne države zaprti v svojih domovih in oddaljeni od športa, v katerem uživamo, in ki je vsem nam prinesel obilico užitkov in veselja. Povsod skrbimo za vse prepisane ukrepe, nosimo maske, ohranjamo varnostno razdaljo in razkužujemo roke. Testi, ki smo jih v zadnjih petih dneh prestali trikrat, so bili vsakič negativni. Dovolite nam trenirati. Dovolite nam igrati,"  je na svojem twitter profilu zapisal Edo Murić. 

Oglasila sta se tudi še Žiga Dimec in kapetan ekipe Jaka Blažič. 

Članki iz rubrike