GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
0 16.07.2020 13:39:22

Trener tekmeca UDARIL PO OLIMPIJI! 'Vedno jim bo nekaj manjkalo, in to NEKAJ VELIKEGA!'

alesfevzer.com
Izrekel je besede, ki odmevajo.

Najpozneje od takrat, ko je vodstvo Ece v evropokal za naslednjo sezono uvrstilo Cedevito Olimpijo, ne pa tudi Mornarja, so pri slednjem alergični na ljubljanski klub, v katerem vidijo razlog, da sami niso del drugega najmočnejšega evropskega tekmovanja.

Po njihovem bi Mornar moral prej igrati v evropokalu kot Olimpija. "Neprijetno smo bili presenečeni z odločitvijo odbora evropokala, da Mornar ne bo udeleženec tekmovanja v naslednji sezoni, pač pa Cedevita Olimpija, neobstoječa ekipa lige ABA, za katero se niti ne ve, v katerem mestu je registrirana," je takrat govoril Đorđije Pavičević, predsednik Mornarja. In dodal tole: "Če bi Mornar na tak način prišel do uvrstitve v evropokal, bi se zahvalili zanjo, rekli, da nas je sram, in prepustili mesto tistemu, ki si ga je priboril na parketu." To pa naj bi bil Mornar ...



Zdaj se je oglasil še njegov brat Mihailo Pavićević, trener Mornarja, ki je v srbskem Danasu govoril o prestopnem roku v ligi ABA in o njegovih favoritih za visoka mesta. Crveno zvezdo je postavil na prvo mesto, za njo Partizana in Budućnost. "Cedevita Olimpija je bila in ostaja klub, v katerega nikoli nisem verjel. Ne glede na to, kakšno ekipo sestavijo, jim je vedno nekaj manjkalo, in zdi se mi, da jim tudi bo vedno nekaj manjkalo, in to nekaj velikega," je dejal trener ekipe iz Bara, ki se ga lahko spomnite z januarske tekme Olimpija  Mornar v Stožicah (zmagali so gostje), ko je svojim igralcem med minuto odmora dejal tole: "So v bonusu, imamo sodnika. Ni treba samo metati od daleč. Prodirajte pod koš, ne pa samo mečite trojke!"

Videoposnetek njegovih besed si lahko pogledate TUKAJ!

Članki iz rubrike