Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
15.07.2020 20:52:52
Deli članek:

ORGIJE v Disneylandu!?! BRHKA starleta RAZKRINKALA zvezdnike lige NBA!! Povabili so jo na INTIMNO druženje, igralci pa zdaj v PANIKI ...

Še začelo se ni, pa je že veselo!

Konec meseca se bo v Disneylandu znova začela sezona lige NBA. Mehurček naj bi bil neprebojen, toda ali bo res?

Očitno se nekateri košarkarji prav nič ne bojijo koronavirusa in se požvižgajo na pravila karantene. Vsaj tako trdi starleta Anna Mya, ki je na twitterju objavila zapis, da je že dobila povabilo v mehurček in da izjavila, da bo prav ona zadolžena za zabavo košarkarskih zvezdnikov. In to kakšno zabavo - za orgije v Disneylandu.

Verjeli ali ne, očitno so košarkarji spoznali, da se bodo v mehurčku precej dolgočasili, zato so na druženje povabili lahkoživke.

Mo Bamba iz Orlanda je takoj prst usmeril v Donovana Mitchella (Utah),  Anna Mya pa mu je odgovorila, da si želi, da bi bil res to Mitchel. 

Na njenem profilu se je razplementela prava debata, v katero je nekdo vpletel še Montrezla Harrell (LA Clippers), ki se je takoj začel braniti: "Ravnokar sem se zbudil po kratkem dremežu in vidim, da so me začeli vsi napadati za nekaj, česar nisem storil," se je branil Harrell.