jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

ku
ku
1 15.04.2020 15:13:21

BOMBA IZ STOŽIC! Olimpija LOVI reprezentanta, stik z agentom je že vzpostavljen

alesfevzer.com
Kakšna bo usoda košarkarskih klubskih tekmovanj v tej sezoni, ni znano. Cedevita Olimpija je medtem z več svojimi košarkarji že prekinila sodelovanje.

Očitno je, da so v Stožicah nekoliko pohiteli in že začeli konkretno razmišljati o novi sezoni. In več kot očitno je, da bo sestava zmajev v prihodnje kar precej spremenjena.

Eden tistih, za katerega so številni napovedovali, da se bo prej ali slej vrnil v Stožice, je novopečeni slovenski reprezentant Jordan Morgan. Košarkar, ki se najbolje znajde povsem pod obročem, a ga primanjkljaj nekaj centimetrov ovira pri še precej bolj donosni karieri, je dres takratne Petrol Olimpije nosil v sezoni 2017/18, potem pa kariero nadaljeval v Turčiji - najprej pri Banvitu, v tej sezoni pa pri Pinarju Karsiyaki.


jordan morgan
alesfevzer.com


Turški mediji zdaj poročajo, da so Ljubljančani vzpostavili stik z njegovim agentom. Morgan čaka na razplet, potem ko je zaradi pandemije koronavirusa tudi turško prvenstvo prekinjeno. A njegova pogodba s turškim klubom vsebuje možnost prekinitve po tej sezoni, pot v Ljubljano je tako zanj povsem odprta. Glede na njegove izjave ob pridobitvi slovenskega državljanstva mu je Slovenija prirasla k srcu. Več kot očitno je, da je pripravljen v vsakem trenutku nositi slovenski dres, igranje za Cedevito Olimpijo pa bi k njegovi navezanosti na svojo drugo domovino še pripomoglo.

Morgan je na uvodnih dveh kvalifikacijskih tekmah za naslednje evropsko prvenstvo skočil iz povprečja ter vsaj nekoliko obarval sivino še vedno aktualnih evropskih prvakov. Ob porazu na Madžarskem in ob piškavi domači zmagi nad Avstrijo je v povprečju dosegal 17,5 točke in osem skokov.

Članki iz rubrike