Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
15.04.2020 13:54:56
Deli članek:

Dončićev lastnik Mark Cuban OSTRO PROTI Donaldu Trumpu! "Stvari so se DRASTIČNO SPREMENILE, zdaj so vrata odprta ..."

Marc Cuban je v pogovoru za teve mrežo Fox dvignil obilo prahu.

Ali se bo lastnik Dallas Mavericksov podal v politiko? Ta možnost ni izključena.

V pogovoru za Fox News je Cuban potrdil, da je spremenil svoje prepričanje glede tega in zdaj pušča odprta vrata za poznejšo kampanjo v letošnjem letu. "Še pred enim mesecem o tem ne bi razmišljal, zdaj pa so se stvari drastično spremenile. Nikakor ne pravim, da to ni mogoče, res pa je, da o tem aktivno ne razmišljam. Vrata puščam odprta. Enostavno ne moremo vedeti, kaj se bo dogajalo od tega trenutka pa do novembra," je razlagal Cuban.

Danes 61-letni poslovnež je že več let pomembna ameriška osebnost na več področjih, pogosto se dotika splošnih družbenih in političnih tem, še posebej pa je kritičen do trenutnega reševanja gospodarskih težav. Ne skriva kritike do Bele hiše in predvsem do njenega odziva na pandemijo koronavirusa. Njegov interes za Ovalno pisarno (ali vsaj odprta vrata) lahko razumemo tudi kot korak proti obnavljanju ameriškega gospodarstva po pandemiji.

Optimističnim izjavam predsednika Donalda Trumpa glede hitrega okrevanja ekonomije ZDA nasprotuje: "Rad bi videl, da ima prav, vendar se moti. Mislim, da bo šlo vse precej počasneje. Tako veliko različnih pristopov je, da se moramo prilagoditi tej novi 'nenormalni' situaciji."

Rok za neodvisne kandidate je v nekaterih državah že potekel, Cuban pa svoje možnosti ohranja pri življenju.

Kar zadeva ligo NBA, Cuban pravi, da bi se lahko sezona kmalu nadaljevala in tudi uspešno končala, toda verjetno ali gotovo brez navijačev v dvoranah.

Cubanovo bogastvo ocenjujejo na 4,3 milijarde dolarjev. Od leta 2000 je večinski lastnik Dallas Mavericksov in velik navijač svojega največjega zvezdnika, Slovenca Luke Dončića.