Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ps
ps
0 27.03.2020 17:59:56

Igralec OLIMPIJE, ki je doživel POTRES v Zagrebu: 'Pokonci sem bil že pred njim, potem pa ...'

Profimedia
Covid-19 je prizadel celoten svet, Zagreb pa je v nedeljo doživel dodaten šok zaradi potresa na Hrvaškem, ki je najbolj stresel prav hrvaško prestolnico.

Tam živi kar nekaj mož iz Cedevite Olimpije: direktor Davor Užbinec, trener Jurica Golemac, eden od dveh predstavnikov za odnose z javnostmi Igor Jagić, seveda pa tudi igralec Filip Krušlin. Zaradi koronavirusa so vsi odšli iz Ljubljane, da bi bili z družinami v Zagrebu, nedeljsko jutro pa je prineslo novo stopnjo groze, ki jo preživlja svet.

"Na srečo je vse v redu," je sporočil Krušlin, ki je bil takrat, ko so se stresla tla, že pokonci. "Imam majhnega otroka in zato vstajamo že okrog šestih. Mislim, da smo bili tudi zato ob potresu vsaj malenkost manj presenečeni oziroma smo se lahko odzvali hitreje kot pa nekdo, ki ga je prebudil iz spanja in vrgel iz postelje."


Časa za razmišljanje takrat, ko vse buči in se trese, ni. "V tistih trenutkih vse delaš nagonsko; hitro smo stopili pod podboj vrat, saj se nam je to v tistem trenutku zdelo še najbolje. Potem ko je prvi sunek minil, smo se napravili, usedli v avto in se šli malo vozit," je opisal dogajanje v nedeljskem jutru.

Kot je zatrdil, z ženo (znano hrvaško rokometašico Ivo Milanović-Litre) nista zagnala panike. "Tudi sicer po naravi nisva takšna. Zunaj nismo bili prav dolgo, kakšno uro, potem pa smo se vrnili na zajtrk, ker smo postali lačni," nas je kar malo nasmejal z razlogom vrnitve takrat, ko je bilo pol Zagreba še v strahu na ulicah. Res pa je, da Krušlinova družina ne živi v strogem centru, kjer je bila škoda na (starejših) stavbah največja. "Hiše in stanovanja v centru so kar precej poškodovani, mi pa na srečo v stanovanju nimamo nobene škode."

Članki iz rubrike