DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

ps
ps
0 27.03.2020 17:59:56

Igralec OLIMPIJE, ki je doživel POTRES v Zagrebu: 'Pokonci sem bil že pred njim, potem pa ...'

Profimedia
Covid-19 je prizadel celoten svet, Zagreb pa je v nedeljo doživel dodaten šok zaradi potresa na Hrvaškem, ki je najbolj stresel prav hrvaško prestolnico.

Tam živi kar nekaj mož iz Cedevite Olimpije: direktor Davor Užbinec, trener Jurica Golemac, eden od dveh predstavnikov za odnose z javnostmi Igor Jagić, seveda pa tudi igralec Filip Krušlin. Zaradi koronavirusa so vsi odšli iz Ljubljane, da bi bili z družinami v Zagrebu, nedeljsko jutro pa je prineslo novo stopnjo groze, ki jo preživlja svet.

"Na srečo je vse v redu," je sporočil Krušlin, ki je bil takrat, ko so se stresla tla, že pokonci. "Imam majhnega otroka in zato vstajamo že okrog šestih. Mislim, da smo bili tudi zato ob potresu vsaj malenkost manj presenečeni oziroma smo se lahko odzvali hitreje kot pa nekdo, ki ga je prebudil iz spanja in vrgel iz postelje."


Časa za razmišljanje takrat, ko vse buči in se trese, ni. "V tistih trenutkih vse delaš nagonsko; hitro smo stopili pod podboj vrat, saj se nam je to v tistem trenutku zdelo še najbolje. Potem ko je prvi sunek minil, smo se napravili, usedli v avto in se šli malo vozit," je opisal dogajanje v nedeljskem jutru.

Kot je zatrdil, z ženo (znano hrvaško rokometašico Ivo Milanović-Litre) nista zagnala panike. "Tudi sicer po naravi nisva takšna. Zunaj nismo bili prav dolgo, kakšno uro, potem pa smo se vrnili na zajtrk, ker smo postali lačni," nas je kar malo nasmejal z razlogom vrnitve takrat, ko je bilo pol Zagreba še v strahu na ulicah. Res pa je, da Krušlinova družina ne živi v strogem centru, kjer je bila škoda na (starejših) stavbah največja. "Hiše in stanovanja v centru so kar precej poškodovani, mi pa na srečo v stanovanju nimamo nobene škode."

Članki iz rubrike