hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 04.02.2020 21:12:24

Borac premočan za Helios

Košarkarjem Helios Suns ni uspelo oplemenititi zmage v prejšnjem krogu, ko so v Skopju premagali drugouvrščeni MZT. Vodilni Borac iz Čačka, ki ima do zdaj le dva poraza v ligi Aba 2, je bil v 19. krogu v Domžalah premočan, zmagal je z 80:73 (22:16, 41:31, 65:50). S tem si je tudi že zagotovil prvo mesto pred zaključnim turnirjem.

Srbi so vodili ves čas tekme. Pred zadnjo četrtino s 15 točkami razlike, a Helios se ni predajal. Slabih sedem minut pred koncem se je s trojko Krešimirja Radovčića približal na 61:65, Leon Šantelj je imel nato možnost razliko še zmanjšati, a je tako kot njegov tekmec na drugi strani zgrešil enega od dveh prostih metov. Po tem so gosti spet ušli in tekmo mirno pripeljali do konca.


Pri Heliosu, ki je zelo slabo izvajal proste mete (22:41), je bil s 25 točkami najučinkovitejši Blaž Mahkovic, 21 točk je dosegel Davor Konjević. Pri Borcu, ki je prevladoval pri skokih pod obročema, tako učinkovitih igralcev ni bilo, delo so si porazdelili.

Helios, ki se je zdaj spet kar močno oddaljil od zaključnega turnirja, bo v 20. krogu gostoval pri Sutjeski, ki je imela po 18 krogih enak izkupiček kot Domžalčani, devetkrat je zmagala in devetkrat izgubila.

Značke: košarka, liga aba

Članki iz rubrike