polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

ku
ku
1 30.12.2019 12:02:26

KAOS V LIGI ABA! Prvaki že sedeli v letalu, potem pa so jih pozvali, da ga TAKOJ ZAPUSTIJO!

aba
Danes ob 18. uri bi moral biti v Morači v Podgorici derbi 13. kroga regionalne lige, vendar ...

Tekme, ki je v minulih dneh sprožala precej polemik, ne bo. Košarkarji Crvene zvezde so vendarle dosegli, kar so želeli, a je vprašanje, kakšna bo usoda tega dvoboja. Beograjčani so namreč želeli preložiti srečanje, na 24. februar, saj naj bi bila trenutna politična situacija v Črni gori preveč tvegana. Iz Podgorice so odgovarjali, da za kaj takšnega ni pravega razloga, da tekma v ničemer ni ogrožena, da bo primerno poskrbljeno za varnost, da letalska linija med Beogradom in črnogorsko prestolnico deluje, da skratka je vse pripravljeno za tekmo.

Najprej je delegacija Crvene zvezde preložila potovanje iz nedelje, kot je bilo načrtovano, na danes - torej na dan tekme. Potem ko so košarkarji in člani strokovnega vodstva že sedeli v letalu, ki bi moral poleteti ob 10.10, so dobili nujno obvestilo, da takoj zapustijo letalo.


Odločitev je bila sprejeta zaradi varnostnih razlogov, saj beograjski klub od Črnogorcev ni dobil čvrste garancije za varnost med bivanjem v Podgorici. Nihče od vodilnih, niti trener Dragan Šakota, ni želel komentirati dogodka.

Zanimivo bo videti, kako se bo odzvalo vodstvo tekmovanja.

Finalista tekmovanja v zadnjih dveh sezonah sta v tem trenutku pod vrhom lestvice, na katerem vztrajata Cedevita Olimpija in Partizan s po 10 zmagami. Budućnost jih ima devet, Crvena zveda pa še dve manj.

Članki iz rubrike