uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

chrissy teigen1 Svet24.si

VIDEO: Z zmanjšanimi je valjala

roman-jakič, zoran-janković Reporter.si

Če je preiskavo pri Počivalšku vodila »globoka...

morje, hladna voda Svet24.si

Vrhove Kamniško Savinjskih Alp pobelilo, to pa se...

20190830-00956582 Necenzurirano

Kaj zahtevajo Madžari, da vzamejo Planet TV

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

To je babica Nike Zorjan

nu
nu
5 29.12.2019 18:44:27

Noro, udarilo kot STRELA Z JASNEGA: Nov ameriški košarkar s SLOVENSKIM POTNIM LISTOM?!

Ko je slovenska izbrana vrsta pred dvema letoma v Turčiji osvojila naslov evropskega prvaka, je slovenske navijače navdušil tudi Američan Anthony Randolph.

Član Reala je takrat dober mesec pred prvenstvom dobil slovenski potni list, po EuroBasketu pa je s svojo izjavo na neki način poskrbel tudi za razočaranje med privrženci izbrane vrste, saj je dejal, da ne bo več oblekel dresa s slovenskim grbom na prsih. Zato pa bi to lahko storil njegov rojak.

Po poročanju Sportanda je namreč Jordan Morgan v teh dneh zaprosil za slovenski potni list. Osemindvajsetletni in 203 centimetre visoki krilni center je v sezoni 2017/18 nosil dres ljubljanske Olimpije, od tam pa ga je pot odpeljala v Turčijo, kjer je prejšnjo sezono igral za Banvit, v tej pa je član Pinar Karsiyake.

Zanimivo je, da je pred dvema letoma Morgan v pogovoru s kolegi s tiskane izdaje Ekipa SN odgovoril tudi na vprašanje, kako bi se odzval, če bi mu ponudili slovensko državljanstvo. Njegov odgovor se je glasil takole: "Sprejel bi ga. Slovenija je zelo lepa država, s tem pa bi dobil državljanstvo EU, kar bi mi v veliki meri olajšalo življenje. Ne samo košarkarskega, v prihodnosti želim imeti hišo v Evropi, kamor bi se lahko redno vračal. Za zdaj se še nisem odločil, kje bi jo imel, mogoče na slovenski obali." (smeh)

Članki iz rubrike