Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

milan štefe ivo svetina Svet24.si

Poslovil se je slovenski igralec Milan Štefe

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

Foto Tibor Golob Njena.si

Alya za las ušla smrti

IMG_0363 Njena.si

Bo Nika Zorjan podlegla plastičnim operacijam

nu
nu
3 19.07.2019 13:56:29

Nov dan, nova BOMBA: Ljubljančani imajo novo OKREPITEV, prišel je tale AMERIČAN!

Cedevita Olimpija nadaljuje s sestavljanjem igralskega mozaika.

Cedevita Olimpija se je pod košem okrepila z ameriškim krilnim centrom Mikaelom Hopkinsom, ki je v minuli sezoni nosil dres bolgarskega Balkana. Američan je z ljubljanskim klubom podpisal dveletno pogodbo.

Evropski košarkarski javnosti je Mikael Hopkins postal znan v tekmovalni sezoni 2018/19, v kateri je nosil dres bolgarskega Balkana in bil soigralec povratnika v vrste zmajev, Mirka Mulalića, s katerim bo združil moči tudi v novi sezoni. Hopkinsove dobre predstave so mu prislužile nagrado za najboljšega krilnega košarkarja v Fibinem Europe Cupu, bil pa je tudi največji razlog, da se je Balkanu uspelo prebiti v končnico tega evropskega tekmovanja. Hopkins je v povprečju dosegal 14,7 točke, 8,3 skoke, 2,4 podaje in 2,1 blokade na tekmo, s tem izkupičkom pa je bil tudi najboljši bloker tekmovanja.»Mikael Hopkins je ime, ki je morda nekoliko neznano navijačem in se giblje pod radarjem v evropski košarki. V minuli sezoni je bil član bolgarske ekipe Balkan, ki je osvojila naslov bolgarskega državnega prvaka, Hopkins pa je bil eden izmed ključnih mož tega moštva. Med drugim se je ekipi uspelo prebiti iz skupinskega dela Fibinega Evropskega pokala. Gre za izjemno vsestranskega košarkarja, ki lahko igra na dveh igralnih položajih, s tem pa se vklaplja v našo idejo in željo, da v moštvo pripeljemo košarkarje, ki lahko izpolnijo to našo željo,« o novi okrepitvi pravi Sani Bečirović, športni direktor kluba.

»Želim se zahvaliti klubu za priložnost, da se lahko pridružim moštvu. Veselim se izzivov in dejstva, da nam bodo v prihajajoči sezoni nasproti stali močni tekmeci, in da se bomo predstavljali v dveh močnih evropskih tekmovanjih. Moj prijatelj Mirko Mulalić mi je zaupal številne lepe stvari o Ljubljani in navijačih, in veselim se, da bom kmalu stopil na parket in zaigral,« pa je za spletno stran kluba dodal Hopkins.

Članki iz rubrike