Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 27.02.2019 16:08:50

Nekdanji ZMAJ Igor Tratnik je hitro našel nov klub, do konca sezone se VRAČA k NEKDANJEMU klubu

alesfevzer.com
Igor Tratnik in Petrol Olimpija sta se danes razšla, a bivši zmaj je že našel novega delodajalca.

Košarkarji Helios Suns so pred začetkom lige Nova KBM za prvaka dobili okrepitev na položaju krilnega centra, v Domžale se je po desetletju vrnil 29-letni Igor Tratnik, ki je danes prekinil pogodbo s Petrol Olimpijo. Dres Heliosa bo nosil vsaj do konca letošnje sezone, so sporočili Domžalčani.

Svojo košarkarsko pot je Tratnik sicer začel v Grosupljem, v Domžalah pa je igral med letoma 2007 in 2009. Po igranju na Islandiji in v Španiji je v zadnjih sezonah igral na slovenskem prvoligaškem prizorišču, bil predlani v dresu Zlatoroga tudi najbolj koristen igralec lige, v lanski sezoni pa se je z Ljubljančani veselil naslova državnih prvakov.

Letos je 29-letnik v ligi Nova KBM v povprečju dosegal 8,3 točke ter 3,0 skoka na tekmo. Manjšo vlogo je imel v evropskih tekmovanjih, kjer je dosegal po 2,0 točke in 1,4 skoka na tekmo.

Po prekinitvi sodelovanja z Olimpijo se bo Tratnik že nocoj pridružil treningu Domžalčanov, dres Helios Suns pa bo nosil vsaj do izteka letošnje sezone.

"Veseli nas, da nam je uspelo do konca sezone priključiti igralca, ki ga dobro poznamo in bo s svojo raznovrstnostjo in izkušnjami gotovo dobra okrepitev pod koši, kjer nam je doslej manjkalo nekaj prepotrebne širine. Pričakovanja pred drugim delom sezone se s tem ne spreminjajo. Čaka nas ogorčen boj na vsaki tekmi do končnice, pred katero si želimo pripraviti čim boljše izhodišče," je povedal Dejan Jakara, trener Helios Suns.

Značke: košarka, dp, tratnik

Članki iz rubrike