miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

STA
STA
0 27.02.2019 16:08:50

Nekdanji ZMAJ Igor Tratnik je hitro našel nov klub, do konca sezone se VRAČA k NEKDANJEMU klubu

alesfevzer.com
Igor Tratnik in Petrol Olimpija sta se danes razšla, a bivši zmaj je že našel novega delodajalca.

Košarkarji Helios Suns so pred začetkom lige Nova KBM za prvaka dobili okrepitev na položaju krilnega centra, v Domžale se je po desetletju vrnil 29-letni Igor Tratnik, ki je danes prekinil pogodbo s Petrol Olimpijo. Dres Heliosa bo nosil vsaj do konca letošnje sezone, so sporočili Domžalčani.

Svojo košarkarsko pot je Tratnik sicer začel v Grosupljem, v Domžalah pa je igral med letoma 2007 in 2009. Po igranju na Islandiji in v Španiji je v zadnjih sezonah igral na slovenskem prvoligaškem prizorišču, bil predlani v dresu Zlatoroga tudi najbolj koristen igralec lige, v lanski sezoni pa se je z Ljubljančani veselil naslova državnih prvakov.

Letos je 29-letnik v ligi Nova KBM v povprečju dosegal 8,3 točke ter 3,0 skoka na tekmo. Manjšo vlogo je imel v evropskih tekmovanjih, kjer je dosegal po 2,0 točke in 1,4 skoka na tekmo.Po prekinitvi sodelovanja z Olimpijo se bo Tratnik že nocoj pridružil treningu Domžalčanov, dres Helios Suns pa bo nosil vsaj do izteka letošnje sezone.

"Veseli nas, da nam je uspelo do konca sezone priključiti igralca, ki ga dobro poznamo in bo s svojo raznovrstnostjo in izkušnjami gotovo dobra okrepitev pod koši, kjer nam je doslej manjkalo nekaj prepotrebne širine. Pričakovanja pred drugim delom sezone se s tem ne spreminjajo. Čaka nas ogorčen boj na vsaki tekmi do končnice, pred katero si želimo pripraviti čim boljše izhodišče," je povedal Dejan Jakara, trener Helios Suns.

Značke: košarka, dp, tratnik

Članki iz rubrike