Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 27.02.2019 13:58:05

Nekdanji zvezdnik NBA v preiskavi zaradi spolnega nadlegovanja

Nekdanji košarkarski zvezdnik moštva Sacramento Kings v severnoameriški ligi NBA Mike Bibby se je znašel v preiskavi zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju učiteljice na srednji šoli Shadow Mountain v Phoenixu, sta poročala lokalna televizijska postaja KTVK in časnik Arizona Republic.

Štiridesetletni Bibby je po koncu igralske kariere leta 2012 - večino časa je preživel v Sacramentu, igral pa je tudi za Atlanto, Washington, Miami in New York - zajadral v trenerske vode in najprej za dve sezoni prevzel mesto pomočnika trenerja na srednji šoli Shadow Mountain, med letoma 2014 in 2019 pa je bil glavni trener te ekipe.

Bibby je zdaj obtožen, da je februarja leta 2017 na parkirišču srednje šole Shadow Mountain nasilno zvlekel v avto učiteljico iste šole in se dotikal intimnih delov njenega telesa, ta pa ga je dve leti kasneje prijavila in zahtevala njegovo prepoved približevanja.



Oba omenjena medija navajata, da sta Bibby in učiteljica dan po tem dogodku opravila pogovor ter se dogovorila, da o incidentu - povzročila naj bi ga vinjenost Bibbyja in njegova močna želja po druženju s kolegico - ne bosta povedala nikomur, hkrati pa je učiteljica od njega zahtevala, da se ji več ne približuje.

Šolsko okrožje iz Paradise Valleyja je v izjavi za časnik Arizona Republic potrdilo, da je policija iz Phoenixa sprožila preiskavo zoper Bibbyja zaradi spolnega nadlegovanja.

Značke: nba, košarka, obtožba

Članki iz rubrike