jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

Mojca Žnidarič Svet24.si

Poslanki kazen na dan izvolitve

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

neli rep - foto Andrej Kriz Svet24.si

Leto, ki je pred nami: odmrlo bo vse, kar nas ...

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

Saša Lendero Njena.si

Kdo je tako zlomil Sašo Lendero?

STA
STA
0 14.07.2018 11:24:47

ODLIČNA NOVICA za Olimpijo: Radulović še naprej za zmaje

alesfevzer.com
Barve KK Petrol Olimpije bo tudi v sezoni 2018/19 zastopal 211 cm visoki center Bojan Radulović, ki je z ljubljanskim moštvom podpisal večletno pogodbo, so sporočili iz tabora slovenskih košarkarskih prvakov.

Jedro ekipe bo v novi sezoni ostalo podobno, kot v sezoni poprej. Zmaji so v svojih vrstah uspeli zadržati Jana Špana, Jana Barbarića, Dražena Bubnića, Erjona Kastratija in glavnega trenerja Zorana Martića, dodali pa so Miho Lapornika, Marka Simonovića, Luko Šamanića, Jana Rebca, Marvina Jonesa in pomočnika glavnega trenerja Stipeta Modrića. Veljavni pogodbi s klubom so že imeli Mirza Begić, Igor Tratnik, Issuf Sanon in Roko Badžim.

V Ljubljani bo v naslednji sezoni igral tudi Radulović, ki bo skupaj z Begićem in Jonesom tvoril visoko trojko pod košem zmajev.Rdulović je v ligi Aba zaigral na 19 tekmah, v Fibini Ligi prvakov na 14 tekmah, v državnem prvenstvu pa na 34 tekmah. V ligi Nova KBM je v povprečju dosegal 3,7 točke in 2,4 skoka, v ligi prvakov 0,9 točke in 1,6 skoka, v regionalnem tekmovanju pa 3,1 točko in 1,6 skoka na dvoboj.

"Radulović je bil član našega moštva že v minuli sezoni, ko smo osvojili naslov državnih prvakov in mislim, da si je zaslužil priložnost tudi za naslednjo sezono. Pričakujem, da bo še napredoval in še bolj pomagal moštvu z dobrimi igrami v prihodnje," je dejal trener ljubljanske ekipe Zoran Martić, medtem ko je Radulović dodal: "Vesel sem, da bom ostal pri Petrol Olimpiji, s katero sem postal državni prvak Slovenije. Zahvaljujem se upravi kluba ter strokovnemu štabu za izkazano zaupanje in komaj čakam da se sezona začne, mi pa krenemo novim izzivom naproti."

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike