Andrej Škufca Odkrito.si

Ah, ljubezen! Andrej Škufca se je tako potrudil ...

aura Svet24.si

Test: kakšna je vaša avta?

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

Marko Vozelj Njena.si

Čustveni dan za Marka Vozlja

STA
STA
0 12.07.2018 15:44:38

Lapornik se je vrnil v Novo mesto

Luka Lapornik
Nikola Miljković
Slovenski košarkarski prvoligaš Krka se je okrepil s povratnikom Luko Lapornikom, so sporočili iz novomeškega kluba. Ta je nazadnje igral v Romuniji za Steauo, za katero je povprečno dosegal 8,5 točke, 3 skoke in 1,6 podaje na tekmo. Za Krko je že igral med letoma 2013 in 2016, z njo pa osvojil naslov državnega prvaka in tri pokalne lovorike.

"Vesel sem, da se vračam v Novo mesto, saj sem tam odigral eno najboljših sezon v karieri do sedaj in imam na to obdobje lepe spomine. Hitro smo se dogovorili za sodelovanje, prepričalo me je ponovno igranje lige Aba, ambicije kluba, sestava ekipe. Zdi se mi pomembno, da so v klubu zadržali okostje ekipe. Mislim, da lahko s svojimi izkušnjami dam tej ekipi veliko, saj mi odgovarja slog igre, ki ga goji trener Simon Petrov. Naredil bom vse za doseganje zastavljenih ciljev," je dejal Lapornik.

"Luka je s svojo borbenostjo, izkušnjami in fizičnimi sposobnostmi pomembna okrepitev za našo ekipo. S svojo pozitivno energijo se bo odlično vklopil v ekipo in z njim lahko pričakujemo še eno uspešno sezono," pa je povedal Petrov.

Značke: košarka, dp

Članki iz rubrike