kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
6 04.08.2017 10:13:09

Murić sporoča Partizanu: Bil sem lojalen, edini tujec, ki ni bil plačan, pa ste me izkoristili!

abaphoto
Ime Eda Murića se v zadnjih dneh precej pojavlja v srbskih medijih.

Jasno, zaradi odločitve BAT-a (Košarkarskega arbitražnega tribunala) - na katerega se je pritožil oziroma dal vlogo za izplačilo neoplačanih obveznosti -, da mu mora Partizan vrniti okrog 150.000 evrov. "Ja, postal sem zvezda," se je zasmejal. "Po dolgem času se me spet omenja, zdaj v drugačni luči. Kot vidim, me ljudje nimajo več radi. Ampak, tako pač je," je zavzdihnil.

Vidi se, da mu ni vseeno, ker se je vse to zgodilo, a poudaril je, da mu kaj drugega niti ni preostalo. "V Partizan sem leta 2014 prišel za veliko manjši denar, kot bi ga lahko dobil kje drugje. Eno leto nisem bil plačan, a sem kljub temu ostal, nisem hotel pobegniti iz Partizana, kot največja ... da ne rečem kaj," je razlagal.



Po lastnih besedah je, v nasprotju z nekaterimi, ki po dveh, treh mesecih odidejo, želel dokončati zgodbo pri Partizanu, kot je bil dogovorjen. "Bil sem edini tujec, ki ni bil plačan. Očitno so vedeli, da sem lojalen in bom ostal v Partizanu, ker ga imam rad. To so izkoristili. Vedel sem, da bo pravica prišla na dan, to se je zdaj zgodilo. Vrnilo se mi bo tisto, kar sem zaslužil. Nimam obžalovanja, samo zahtevam tisto, kar smo se dogovorili. Zdaj so oni na vrsti," je povedal Murić.

Tudi zdaj ga iz beograjskega kluba nihče ni klical ali kako drugače skušal stopiti v kontakt z njim. "Saj jim tudi ni treba. Če me dve leti niso klicali, me tudi zdaj ne rabijo. Klicali so me takrat, ko so me potrebovali," je dejal očitajoče, ampak vseeno pravi, da ni razočaran. "To so težki časi za Partizan, uprava se menja vsako leto, ne veš več, kaj pričakovati. Ni več konstante, ta so samo še tisti, ki prihajajo na tribune. Navijači so res lojalni, vsa čast jim za to, ampak ne vedo marsičesa, kar se dogaja v klubu. Tudi jaz ne in niti nočem vedeti, hočem pa samo, da izpolnijo dogovor, ki smo ga sklenili."

Značke: edo-murić, partizan, bat

Članki iz rubrike