Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
26.01.2015 12:07:10
Deli članek:

Brez Marinovića v München

Nikola Miljković

Union Olimpija bo v sredo dvoboj četrtega kroga drugega dela evropskega pokala z Bayernom odigrala brez Marka Marinovića in Vasa Vučetića.

Smola in težave s poškodbami se še kar držijo tabora zmajev. Ravno ko se je v ekipo spet vrnil Luka Rupnik, ki je bil zaradi poškodbe hrbtenice izven pogona pet tednov, in ravno, ko je spet povsem zdrav Halil Kanacević, ki ga je v zadnjem času mučila viroza, je spet udarilo.

Tokrat sta »žrtvi« Marinović in Vučetić, ki sta še v soboto sicer igrala ob zmagi zmajev v Valjevu nad Metalcem. Mladi center jo je prav tam skupil in dobil močan udarec v stegensko mišico, zaradi katerega bo primoran izpustiti sredino gostovanje Olimpije pri Bayernu. Zeleno-beli pa se bodo tam morali znajti tudi brez prvega organizatorja igre, saj ima Marinović težave s kolkom.

Podrobnejši zdravniški pregledi bodo pokazali, ali gre za kaj resnejšega ali le za preutrujenost, kar si nedvomno želi trener Aleš Pipan, ki upa, da bo Marinović že nared do nedeljske tekme v ligi ABA z Zadrom.