evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ps
ps
0 29.10.2014 11:04:42

Želimo biti velika ekipa

Nikola Miljković
Pred tremi leti je Hristo Nikolov tudi sam nosil dres Szolnokija, a prav dosti starih znancev danes ne bo več srečal.

"Tam je še vedno Bader, a nima več take vloge kot prej. Je pa osem, devet dobrih igralcev in tekma bo zahtevna. Toda svoje adute imamo tudi mi in v Ljubljano se moramo brez izgovorov vrniti z zmago," je neposreden Bolgar, ki pozna tudi zvestobo pristašev madžarskih prvakov.

"Čeprav je Debrecen dve uri stran od Szolnoka, bo na srečanju gotovo veliko njegovih navijačev. Ne bo lahko, to bo težka tekma, biti moramo osredotočeni. Po porazu z Mega Vizuro moramo popraviti to napako," je podobno kot trener Pipan tudi krilni košarkar zmajev poudaril, da imajo Ljubljančani drevi nekakšen popravni izpit.



"Vsaka ekipa ima vzpone in padce, tekma z Mega Vizuro je bil eden naših padcev. Vsaka profesionalna ekipa ima za cilj, da je vedno na najvišji ravni. Toda to je težko izpeljati. Dogajajo se spodrsljaji, moramo nadaljevati delo in skušati ne ponoviti napak, ki smo jih delali v Sremski Mitrovici. Res pa je, da si, ob vsem spoštovanju do Mega Vizure, porazov s takimi ekipami ne bi smeli privoščiti," je bil jasen Nikolov. In ni mu bilo težko priznati, da je razlog za slabo predstavo zmajev prejšnjo soboto tudi podcenjevanje Mega Vizure.

"To je razlika med velikimi in majhnimi ekipami. Prve gredo v vsako tekmo stoodstotno, ne glede na to, ali igrajo s prvim ali zadnjim. Naš cilj je postati velika ekipa, ne želimo delati razlik med tekmeci, vsakič želimo biti na enaki ravni. A to je res težko. Zato pa moramo delati," je samokritičen zgovorni Bolgar.

Članki iz rubrike