hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

Donald Rose in Bojana Ksela Njena.si

Nekdanja televizijca drugič postala starša

Saša Lendero Njena.si

Kakšna je poročna obleka Saše Lendero?

nu
nu
3 07.05.2021 22:08:45

KAKŠNA DRAMA na Jesenicah! Odločil je LOB VRATARJA (!?), o tem se bo govorilo še dolgo!

alesfevzer.com
Izjemno dramatičen razplet 4. tekme finala državnega prvenstva.

Olimpija je z zmago na Jesenicah z izidom 2:0 izenačila izid v zmagah na 2:2 in od zaključni žogi (oziroma zaključnem ploščku) Jeseničanov izsilila peto odločilno tekmo. Obračun na Gorenjskem je seveda močno zaznamovalo dogajanje zaradi pritožbe Olimpije, češ da so Jesenice predhodno tekmo v Ljubljani igrale z okuženim igralcem. Šele tik pred zdajci je Hokejska zveza Slovenije pritožbo zavrnila, so pa zato hokejisti Olimpije slavili na ledeni ploskvi. 

In to kako! Povedli so že kmalu na začetku prve tretjine, nato pa je bil vse do globoko v tretji tretjini izid nogometnih 1:0. Nekaj priložnosti je bilo na obeh straneh, ko pa smo se začeli pripravljati na zaključni nalet Jeseničanov, se je dobre tri minute pred koncem srečanja zgodilo nekaj, kar na hokejskih tekmah vidimo izjemno redko. Gre za zadetek, ki se bo še dolgo vrtel, morda bo svoje mesto našel tudi na tujih spletnih portalih. 

Plošček je bil pri vratarju Jeseničanov Žanu Usu, ki je želel čim bolje začeti napad. A čakal je predolgo, napadalec Olimpije, izkušeni Aleš Mušič pa je vztrajal in s svojo borbenostjo uspel blokirati vratarjevo podajo. Ob tem je plošček dobil tako rotacijo, da je v pravcatem lobu zletel visoko čez Usa in pristal neposredno v mreži. Za vodstvo 2:0, za odločitev, za zmago in za že omenjeno izenačenje v skupnem seštevku finalne serije.   

Odločilna tekma bo v ponedeljek v Ljubljani. 

Značke: olimpija, jesenice

Članki iz rubrike