Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
17.12.2015 13:48:59
Deli članek:

Hokejski koledar, kot ga še ni bilo

HZS

Risi in risinje pred časom združili moči. A ne na ledu.

Na začetku novembra je HZS na svojih družabnih straneh z nekaj objavami hokejskim navijačem dala vedeti, da pripravlja nekaj posebnega, nekaj, kar v slovenskem športu še ni storila nobena zveza. Ta teden bo ta skrivni projekt le postal javen.

HZS je kot prva zveza v naši deželi združila svoje članice in člane in bo zdaj izdala hokejski koledar risinj in risov, ki so ga poimenovali Nezlomljivi.

Kreativna vodja Nina Osenar, fotograf Žiga Culiberg in preostali del ekipe so naše hokejistke in hokejiste upodobili skupaj s kosi hokejske opreme, a jih dodatno predstavili v nehokejskem kontekstu, zunaj ledu, kot super junake, kot nezlomljive.

HZS

Na koledarju boste našli reprezentante Aleša Mušiča, Andreja Tavžlja, Boštjana Goličiča, Gregorja Koblarja, Žigo Panceta in Miho Verliča ter članice ženske hokejske reprezentance Katjo Biščak, Ines Confidenti, Patricijo Beribak, Katjo Mrak, Sergejo Zimšek in Majo Leben. 

Koledar bo luč sveta ugledal konec tega tedna, ko ga bodo navijači po ceni približno desetih evrov lahko kupili prek spletne strani Hokejske zveze Slovenije ali v trgovinah s športno opremo iTAK sport.

HZS

V nadaljevanju sezone se bodo risinje in risi pojavljali tudi na velikih oglasnih panojih po vsej Sloveniji in na tak način promovirali žensko hokejsko svetovno prvenstvo divizije 2A, ki ga bo HZS na začetku aprila naslednje leto organizirala na Bledu.

Naši hokejistke in hokejisti se sicer niso prvič prelevili v fotomodele in se fotografirali za koledar. Spomnimo se, da so risi leta 2002 kot prvi športniki v Sloveniji posneli črno-bel koledar z diskretno zakritimi najintimnejšimi deli, risinje so se tega projekta na enak, gol način lotile leta 2005.

Galerija