franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

hu
hu
1 17.01.2024 06:05:03

Tako besnega Kopitarja pa še ne! Slovenec razbil palico, to pojasnilo po porazu pove vse! (video)

Profimedia
Kopitarjevi Kralji so na prejšnji tekmi prekinili niz osmih porazov, v noči na sredo pa vknjižili novega.

Ekipa slovenskega hokejskega zvezdnika Anžeta Kopitarja se še ni uspela izvleči iz krize. Los Angeles Kingsi so na prejšnji tekmi v ligi NHL premagali Carolino in tako prekinili niz osmih porazov, v noči na sredo pa gostovali pri Dallasu in doživeli nov udarec. Dvoboj se je končal z zmago gostiteljev s 5:1, v drugi tretjini so Kralji z igralcem več na ledu še uspeli znižati na 2:1, v zadnji tretjini pa je sledil mrk. Dallas je s tremi goli odločil zmagovalca, tik pred zadnjim zadetkom na tekmi pa je plošček ušel ravno slovenskemu asu, ki frustracije ni uspel skriti. Po zadetku za 5:1 je s palico jezno in močno udaril po okvirju vrat, da se je razletela kot trska.

Čeprav Kraljem v zadnjem obdobju ne gre vse po načrtih, Kopitarju strasti do tega športa kljub vsem tem letom na ledeni ploskvi več kot očitno ne manjka. "Da, seveda. Ta strast še vedno obstaja, če je ne bi bilo, seveda ne bi več igral. Strast ali ljubezen do hokeja, kakorkoli že, to je še zmeraj prisotno," je našemu posebnemu poročevalcu iz Dallasa povedal slovenski hokejski veteran, ki v ligi NHL igra že svojo 18. sezono.



S Kopitarjem smo se pogovarjali še precej več in se dotaknili številnih tem, seveda ne smete zamuditi izjemno zanimivega in odkritega pogovora s slovenskim zvezdnikom, ki bo objavljen v četrtkovi tiskani izdaji Ekipe SN.

Los Angeles, ki zaseda šesto mesto na zahodu, zdaj čaka niz štirih domačih tekem, ki ga bodo začeli v noči na petek proti Nashville Predators.

Značke: kopitar, la-kings, nhl

Članki iz rubrike