Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 17.04.2022 07:59:13

Kralji z Anžetom Kopitarjem do tesne zmage nad Columbusom

Reuters
Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so na domačem ledu v boju za končnico slavili pomembno zmago. Tokrat so z 2:1 premagali Columbus Blue Jackets, ki so na vzhodu s porazom ostali brez možnosti za končnico. Kralji pa so se na zahodu zgolj na točko približali Dallasu in Edmontonu.

Kopitar je odigral dobrih 22 minut tekme, vendar ni dosegel gola ali podaje, prav tako ni sprožil strelca proti vratom tekmeca.

Oba gola so kralji dosegli še v uvodni tretjini, ko sta se med strelce vpisala Dustin Brown in Phillip Danault, gosti pa so v drugi tretjini znižali izid preko Seana Kuralyja. V zadnji ni nobena od ekip dosegla zadetka.



Naslednja tekma kralje - do konca imajo le še dva obračuna rednega dela - čaka v sredo, ko bodo gostovali pri mestnem tekmecu Anaheim Ducks.

Tudi Edmonton in Dallas, ki imata v zahodni konferenci oba prednost točke pred Los Angelesom, sta zmagala na domačem ledu. Naftarji so bili s 4:0 boljši od Vegas Golden Knights, ki imajo po porazu za kralji zdaj tri točke zaostanka, zvezde iz Dallasa pa so z 2:1 premagale San Jose Sharks, ki nimajo več možnosti za končnico.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike