volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 22.06.2018 10:50:52

Anže Kopitar bo novo sezono začel proti San Joseju

Reuters
Nova sezona hokejske lige NHL se bo začela 3. oktobra, tri dni pozneje pa bosta Edmonton Oilers in New Jersey Devils odigrala svojo uvodno tekmo v Goteborgu na Švedskem. Evropi se bosta predstavila še Florida Panthers in Winnipeg Jets, in sicer 1. in 2. novembra v Helsinkih.

Tradicionalna tekma 1. januarja Winter Classis, ki se igra na odprtem drsališču, bo potekala na univerzi Notre Dame v Indiani, igrala pa bosta Boston Bruins in Chicago Blackhawks. 23. februarja bo še ena zimska klasika na odprtem, Philadelphia Flyers bo gostila Pittsburgh Penguins na stadionu, na katerem igrajo prvaki ameriškega nogometa Philadelphia Eagles.

Washington Capitals, ki so letos osvojili Stanleyjev pokal, bodo sezono svečano začeli 3. oktobra proti Bostonu, letošnji finalisti, Vegas Golden Knights, pa se bodo prvič srečali z Washingtonom že 10. oktobra.



Anže Kopitar bo z Los Angeles Kings prvič nastopil 5. oktobra doma proti San Joseju, čez dva dni ga pred svojimi gledalci čaka še Detroit, nato pa štiri gostovanja v nizu v Winnipeg, Montreal, Ottawo in Toronto.

Vsaka ekipa bo odigrala 82 tekem, zadnji dan rednega dela pa je 6. april 2019. Vikend zvezd bo od 24. do 27. januarja v San Joseju.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike