vesna derzek1 Odkrito.si

Novinarka RTV Slovenija v veselem pričakovanju

meghan 1 Svet24.si

Zaokrožili zelo vroči posnetki seksi Meghan ...

Deček Cameron Macauley preteklo življenje Petisvet.si

Mamica, imel sem drugo družino, preden sem umrl

upravna enota, okence Svet24.si

Na upravni enoti v Ljubljani kaos in zlom sistema:...

nlp, neznanie leteči predmet, luči Svet24.si

AUDIO: Piloti so videli "NLP" in "zelo svetle ...

Miley Cyrus Najstnica.si

Miley Cyrus doživela hudo tragedijo

helena blagne 2 Njena.si

Šok: Helena Blagne popolnoma neprepoznavna

Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
0 23.12.2017 08:00:51

Kapetan risov Jan Muršak pred VELIKO ODLOČITVIJO, ki bi ga lahko STALA KARIERE!

vszi
Jan Muršak je pretekli teden zapustil Rusijo in se zdaj nahaja v ZDA.

Jan Muršak se skoraj pet mesecev ukvarja s poškodbo zapestja. Zaradi te se je pred kratkim tudi končala njegova zgodba z Nižnim Novgorodom in v četrtek se je že preselil v ZDA. V mestu blizu Detroita bo, kot kaže, še nekaj časa ostal.

Spomnimo se, da se Jan od poletja ubada s poškodbo počene kosti v zapestju, zaradi česar je v ligi KHL za Torpedo odigral le 13 tekem. Ker se mu poškodba nikoli ni pozdravila in je imel zaradi te veliko kolobocij, sta bila nezadovoljna tako on kot tudi klub. Zato se je z ruskim delodajalcem dogovoril, da ga izplača in je Rusijo posledično zapustil. In to za VEDNO!


Kakšno je trenutno stanje s poškodovano roko? Kaj nameravate glede te narediti v ZDA?
Zadnje tri tedne z roko nisem nič delal in je boljše, zdaj čakam, da grem tu v Ameriki na pregled k specialistu, zaradi praznikov še ne vem, kdaj to bo. Ima veliko izkušenj z igralci bejzbola, saj gre za poškodbo, ki je značilna za njih. Fizično sem sicer dobro pripravljen, vseskozi treniram, seveda nič z roko. Problem je v tem, da gre za levo roko, za zgornjo roko na palici. Z levico palico držim vseskozi, vsakič, ko nimam ploščka. Pri streljanju me še najmanj ovira, ko pa palico držim z le eno roko in pride do kakšnega stika, me takoj uščipne v zapestju, zaradi bližine živca ob počeni kosti pa imam omrtvičena oba mala prsta in posledično palice sploh ne morem držati.

CELOTEN INTERVJU S KAPETANOM HOKEJSKE REPREZENTANCE SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike