Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
0 16.03.2016 10:33:42

Jan Muršak: Mislil sem, da mora bolj boleti

Arsen Perić
V nedeljo pozno popoldne se je sezona končala še za enega od naših reprezentantov, kapetana in gonilno silo risov Jana Muršaka. Ta je na četrti tekmi četrtfinala lige KHL v Nižjem Novgorodu utrpel zlom desne noge, natančneje mečnice (fibule).

"Takoj, ko me je plošček zadel, sem vedel, da ni dobro," nam je povedal včeraj. "Bolečina je bila kakšni dve minuti neznosna," je nadaljeval 28-letni napadalec ruskega velikana.


Na klopi so mu boleče mesto popršili s posebnim hladilnim sprejem in ga poslali nazaj v boj. Muršak je opravil še štiri menjave: "Nekako sem še lahko drsal, res pa je, da se nisem mogel zaustaviti. V slačilnici smo na nogo dali led, pripravljen sem bil tudi na drugo tretjino."

175-20-mursak OBREZ gw
Grega Wernig

Tako se je tudi vrnil na led, trener mu je dal nalogo, da ob vnovični igri z igralcem manj na začetku drugega dela plošček samo nabije daleč od svojega gola. To nalogo je uspešno opravil, toda … "Ob tem mi je obrnilo gleženj in takrat sem se zavedel, da ne bom več igral," je nadaljeval naš sogovornik, ki je na klopi ostal do konca druge tretjine in spodbujal soigralce.
To je vse, kar mu je preostalo, in to bo tudi vse, kar bo lahko počel tudi v prihodnje. "V nogi me je tudi ob mirovanju izredno kljuvalo in takrat sem šele res dojel, da očitno ni nedolžno. Nikoli ne bi rekel, da je kaj zlomljeno, mislil sem si, da je poškodovan živec, da bi me zlom gotovo še bolj bolel," a se je Mariborčan še kako motil.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Članki iz rubrike