benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

bk
bk
0 14.12.2014 09:09:51

Prstan, ki še ni obstajal

vszi
Kralji iz Los Angelesa so pretekle dni preživeli v Kanadi. Do zdaj so se pomerili z Ottawo in Montrealom, v noči na ponedeljek pa jih čaka še obračun s Torontom.

Ravno v Torontu pa stoji Hockey Hall of Fame zato so po sobotnem treningu Dustin Brown, Luc Robitaille, Michael Futa, ekonomi ekipe, trenerji, novinarji, ki poročajo o LA Kingsih ter tudi naš as Anže Kopitar obiskali hokejsko hišo slavnih, kjer so en poseben šampionski prstan podarili za posebno razstavo o Stanleyjevem pokalu.

prstan nhl vszi
vszi

Videz tega prstana so igralci ustvarili sami, čeprav so priznali, da so imeli tudi nekaj pomoči zunaj garderobe.
"Pet ali šest igralcev je imelo nekaj dobrih idej," je dejal kapetan Brown: "Mislim, da je bila želja vseh igralcev, da bi predstavili prstan, ki bi bil res unikaten, zelo poseben, da bi imel res nek globlji pomen za vseh 25 hokejistov, ki smo prejšnjo sezono osvojili Stanleyjev pokal. To je bil glavni poudarek, ko smo zbirali ideje, kako bo videti. Zbrali smo tudi poseben napis, ki so ga vgravirali. Hoteli smo prstan, ki ga do zdaj ni obstajal."

Tudi v ta prstan, in prej še v vse, ki so jih prejeli na začetku sezone, so sicer Kralji dali vgravirati črke YOTMB, prav nihče zunaj njihove slačilnice pa še ni uspel dognati, kaj te črke pomenijo.

prstan nhl vszi
vszi

Prstan Kraljev so položili ob prstane, ki so jih prispevali nekdanji prvaki Calgary Flames, Anaheim Ducks, Detroit Red Wings, Pittsburgh Penguins, Chicago Blackhawks in Boston Bruins, ob teh pa lahko najdemo še prstan iz leta 1893, ko je prvi prvak predhodnice lige NHL postal Montreal.

Galerija

Članki iz rubrike