Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

bk
bk
0 13.12.2014 15:21:06

Tiki kar trikrat v loteriji

vszi
Slovan premagala Salavat.

V petek zvečer je v ligi KHL Slovan prišel do novih točk. Sicer le do dveh, saj so na domačem ledu Bratislavčani odpor Salavat Julajeva strli šele v loteriji.

Rok Tičar in Žiga Jeglič sta bila med bolj vidnimi akterji na tekmi. Rok je igral slabih 16. minut, enkrat je moral zaradi manjšega ravsanja na klop za kaznovane, dobil je sedem od 15 sodniških metov ter blokiral en strel.

Ob tem je vknjižil podajo, ko je Slovan v 58. minuti po super akciji izid izenačil na 2:2 in si tako priigral podaljšek. V loteriji je naš napadalec kot prvi izvedel kazenski strel in to je naredil uspešno. Trener ga je kasneje še dvakrat poslal v ogenj, a v četrti in peti seriji Tiki ni bil uspešen. 

Tudi Žiga je bil med izvajalci kazenskih strelov, a v tretji seriji ni bil uspešen. Jegla je sicer na led u tokrat prebil slabih 18 minut in dvakrat streljal na gol.

Slovan bo naslednje srečanje igral v ponedeljek, ko bo gostil finski Jokerit. Že v nedeljo pa bo spet zaposlen Jan Muršak, ki ga s CSKA-jem čaka mestni obračun proti Dinamu.

Članki iz rubrike