ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

george 1 profi Njena.si

Zaradi kornoavirusa doma ostala princ George in ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

nu
nu
12 08.02.2020 21:09:10

Kakor vihar... Nova cvetka ANDREJA STARETA (video)

media24
Legendarni Andrej Stare znova v elementu.

Pozornost hokejske javnosti je v teh dneh uprta na Jesenice, kjer potekajo kvalifikacije za OI.  Slovenske hokejiste jutri čaka odločilni obračun z Japonsko, ki bo dal potnika v naslednji krog kvalifikacij.

Riso so v petek dolgo lomili odpor Hrvatov, za kar gredo zasluge predvsem vratarju naših južnih sosedov Vitu Nikoliću, ki je ubranil kar 60 od 67 strelov. Na koncu je bila to vseeno rutinska zmaga Slovencev, ki so slavili s 7:0. Oziroma 8:0, če vprašate komentatorja na nacionalki Andreja Stareta. Slednji se je uštel pri seštevanju oziroma prezentiranju podatkov. Ne prvič in bržkone tudi ne zadnjič. 

Po zapletu pri glasovanju za zlato žogo neuničljivega komentatorja nekaj časa ni bilo slišati. Zdaj se je vrnil na male ekrane oziroma v dnevne sobe. In to v dobri formi.

Kakorkoli že, turnir na Jesenicah je eden od treh na tretji kvalifikacijski stopnji za OI. Zmagovalci se bodo uvrstili na avgustovsko zadnjo stopnjo kvalifikacij, ko bodo na sporedu še trije turnirji. Če bo Slovenija na Jesenicah uspešna, se bo uvrstila na turnir na Norveško, kjer so že domača reprezentanca, Danska in Južna Koreja.

Članki iz rubrike