sokol Svet24.si

Novomeški sokoli so cenjeni celo v arabskih ...

tanja-žagar Svet24.si

Bo Tanja Žagar res kmalu potrebovala voziček za ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

sveča Svet24.si

“Tragična nesreča v resničnem pomenu ...

ratko mladic Necenzurirano

Sramoten molk ob Mladićevi obsodbi #kolumna

Roman Končar Dobra karma

Romana Končarja je v težave večkrat zapeljala ...

nina-radi Njena.si

Ninin čustveni zlom in razkritje krute zgodbe

nu
nu
12 08.02.2020 21:09:10

Kakor vihar... Nova cvetka ANDREJA STARETA (video)

media24
Legendarni Andrej Stare znova v elementu.

Pozornost hokejske javnosti je v teh dneh uprta na Jesenice, kjer potekajo kvalifikacije za OI.  Slovenske hokejiste jutri čaka odločilni obračun z Japonsko, ki bo dal potnika v naslednji krog kvalifikacij.

Riso so v petek dolgo lomili odpor Hrvatov, za kar gredo zasluge predvsem vratarju naših južnih sosedov Vitu Nikoliću, ki je ubranil kar 60 od 67 strelov. Na koncu je bila to vseeno rutinska zmaga Slovencev, ki so slavili s 7:0. Oziroma 8:0, če vprašate komentatorja na nacionalki Andreja Stareta. Slednji se je uštel pri seštevanju oziroma prezentiranju podatkov. Ne prvič in bržkone tudi ne zadnjič. 

Po zapletu pri glasovanju za zlato žogo neuničljivega komentatorja nekaj časa ni bilo slišati. Zdaj se je vrnil na male ekrane oziroma v dnevne sobe. In to v dobri formi.

Kakorkoli že, turnir na Jesenicah je eden od treh na tretji kvalifikacijski stopnji za OI. Zmagovalci se bodo uvrstili na avgustovsko zadnjo stopnjo kvalifikacij, ko bodo na sporedu še trije turnirji. Če bo Slovenija na Jesenicah uspešna, se bo uvrstila na turnir na Norveško, kjer so že domača reprezentanca, Danska in Južna Koreja.

Članki iz rubrike