profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 02.05.2019 16:39:15

SELEKTOR IVO JAN: "Zdaj je, kar je"

alesfevzer.com
Izjave po tekmi svetovnega hokejskega prvenstva divizije I (skupina A) v Nursultanu Belorusija - Slovenija (4:1).

* Ivo Jan, selektor Slovenije: "Tekma se je zlomila po drugem prejetem zadetku. Po tistem uvodnem 'power-playu', ko smo prejeli zadetek, smo mi narekovali ritem. Pritiskali smo, do njihovega drugega gola smo mi imeli premoč. A šteje rezultat, več kot očitno je, da imamo težave z doseganjem zadetkov. Tudi z igralcem več smo imeli lepe priložnosti, manjka nam tudi malo sreče, a to si je treba zaslužiti. Igralcem nimam česa očitati, borili smo se do konca, prišlo je do manjšega padca zbranosti po doseženem golu. Zdaj je, kar je, ni več boja za elito, čaka nas boj za obstanek. Verjamem, da se bomo zbrali in našli dodatno moč, da zmagamo jutri poti Madžarski in zadnjo tekmo poti Litvi."


* Anže Kopitar, kapetan Slovenije: "Ni bila tako slaba tekma, kot kaže končni rezultat. Ampak poraz je poraz in občutek ni najboljši. Belorusi so igrali agresivno, mi pa nismo sestavili takšne akcije, da bi si pripravili res dobro priložnost. Nekaj jih je bilo, ne povsem stoodstotnih, ampak premalo."

* Aleksander Magovac, hokejist Slovenije: "Šli smo na zmago, nič se nismo ustrašili, čeprav smo se zavedali, da so favoriti prvenstva. Dokazali smo, da lahko igramo z njimi, odločila pa je igra z igralcem več in igralcem manj. Sicer pa smo jim bili precej enakovredni. Časa za obžalovanje ni, pripraviti se moramo na jutrišnjo tekmo z Madžari, seveda gremo na zmago."

Značke: hokej, sp

Članki iz rubrike