stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

sta
sta
0 29.10.2018 17:43:13

Ivo Jan MOČNO spremenil seznam hokejistov za Belorusijo

www.alesfevzer.com
Klubske obveznosti in tudi poškodbe so botrovale spremembam na seznamu kandidatov za slovensko hokejsko reprezentanco, ki se bo v času novembrskega tekmovalnega premora udeležila mednarodnega turnirja iz niza hokejskega izziva v Belorusiji. Selektor Ivo Jan je bil primoran v številne menjave pred potjo v Minsk.

Že prvotno na seznamu za tako imenovani Euro Ice Hockey Challenge - EIHC ni bilo prekaljenih Jana Muršaka, Jana Urbasa, Sabahudina Kovačevića, zdaj so v reprezentanci nove menjave.

Tako sta na seznamu vratarjev Žan Us in Rok Stojanovič zamenjala Gašperja Krošlja in Matijo Pintariča, med branilci sta Miha Logar in Maks Selan nadomestila Blaža Gregorca in Žigo Pavlina, medtem ko so v napadalskih vrstah Luka Bašič, Gal Koren in Miha Zajc vskočili namesto Boštjana Goličiča, Aleša Mušiča in Jureta Sotlarja, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije.


Turnir bo od 8. do 10. novembra v beloruski prestolnici Minsk, na njem pa se bodo pomerile reprezentance Belorusije, Francije, Latvije in Slovenije.

Novembrski turnir članske izbrane vrste sodi v sklop štiriletnega dogovora Hokejske zveze Slovenije o medsebojnem sodelovanju z belorusko, francosko in latvijsko krovno hokejsko organizacijo.

Slovenski hokejisti se bodo v Minsku najprej pomerili z Latvijci, nato bo sledil obračun z domačini ter za konec še s Francozi.

Značke: hokej, slovenija

Članki iz rubrike