gable 1 Odkrito.si

Vnuk mrtev pri 30 letih

princ harry Svet24.si

Princ Harry "odstavil" prijatelja, ker mu je ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

mraz_jutro Svet24.si

Zapadlo do 25 centimetrov snega

Isabella Cruise Svet24.si

Hči Toma Cruisea in Nicole Kidman rešila ...

leonida kolbl 9 Njena.si

Resnica o zadržani Leonidi Kolbl

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

hu
hu
2 29.04.2018 10:17:42

Prvi vratar Slovenije BREZ DLAKE NA JEZIKU: To je bilo NAROBE z nami! Zato se nismo uvrstili med elito!

Reuters
Slovenski hokejski reprezentanci se ni uspelo uvrstiti v elitno divizijo.

Po porazu na zadnji tekmi proti Italiji je Slovenija ostala brez uvrstitve med elito. Razočaranje pri slovenskih hokejistih je bilo ogromno, nejeverno so zmajevali z glavo in kar niso mogli verjeti, da si kot prvi favoriti turnirja na Madžarskem niso uspeli priboriti napredovanja.

Med tistimi, ki ni ovinkaril in ki je direktno povedal, kaj je bilo tokrat narobe s Slovenijo, je bil prvi vratar Gašper Krošelj. "Morda smo bili z glavami že v eliti, še preden smo prišli sem. Vemo, da se lahko kosamo z nasprotniki na olimpijskih igrah, vemo, da vedno dobro igramo proti boljšim. Morda smo nekoliko podcenjevali ta turnir," je začel prvi čuvaj mreže Slovenije.

"Zagotovo smo se naučili, da nikogar ne gre podcenjevati. Jezen sem, ker smo včasih take ekipe premagovali redno. A ekipe so vedno boljše, ni tako, kot je bilo pred tremi, štirimi leti, ko smo se sprehodili mimo njih. Je pa tak turnir težek za vse, tudi za vratarja, ker je malo manj dela kot proti boljši ekipam. Manj ko si zaposlen, težje je. Čakaš tisti en strel, na koncu pa kdo pride iz protinapada, ti pa si nisi ogret, in pade zadetek. Čeprav nam ni uspelo, čestitam fantom od prvega do zadnjega, borili smo se do konca," je še zaključil Krošelj.

Značke: krošelj, slovenia

Članki iz rubrike