900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 03.02.2021 19:39:38

Zapušča Olimpijo in se vrača v domovino: Radi bi se zahvalil soigralcem pri Olimpiji, da so ...

Jurij Kodrun
Hokejisti SŽ Olimpije so ostali brez Kanadčana Francisa Beauvillierja. Kot so sporočili iz ljubljanskega kluba, se ta vrača v Montreal, kjer se bo posvetil trenerskemu delu z otroki.

"Kariero sem se odločil usmeriti v treniranje otrok. Že poleti sem sodeloval z vadbenim centrom, ki se ukvarja z razvojem mladih hokejistov, zdaj pa so mi ponudili zaposlitev. Ponudba je res odlična in to je to, kar si želim početi v prihodnje, zato je nisem mogel zavrniti," je dejal 27-letni Beauvillier.


"Seveda bom ostal povezan s hokejem, a ne kot profesionalni igralec. Ob tem bi se rad zahvalil soigralcem pri Olimpiji, da so me tako lepo sprejeli in mi pomagali, da sem se hitro vključil v ekipo. Posebna zahvala tudi vodstvu kluba za zaupanje in zdaj za razumevanje. Verjamem, da je Olimpija na dobri poti, ima odlične igralce in ekipo. Prepričan sem, da bo prihodnjo sezono zaigrala v rangu višje," je še povedal Beauvillier, ki se v Kanado vrača že v petek.

Napadalec, ki ga je leta 2012 na naboru lige NHL izbral klub Florida Panthers, se je Olimpiji pridružil sredi januarja. Kanadčan je med drugim tri sezone odigral v ligi AHL, lansko pa v slovaški extraligi.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike