jan kreuzer 1 Dobra karma

Ta naš komik bo že maja prvič postal očka

kandice-barber Svet24.si

Učiteljica, ki si je dijaka vzela na polju, za ...

zmago jelincic pl Reporter.si

Jelinčičeva vrnitev v Janšev objem: vedno gre ...

pinijev-sprevodni-prelec Svet24.si

FOTO: Že en stik je dovolj: bruhanje, penjenje, ...

fd1fa205f0af268e6fdc-2 Necenzurirano

Nov fiasko: stotine ljudi v izolacijo z lažnim ...

zlatan-ibrahimović Odkrito.si

Ibrahimović s štopom do Sanrema

nik-škrlec Njena.si

Nik Škrlec zapušča voditeljsko mesto Malih ...

STA
STA
0 03.02.2021 19:39:38

Zapušča Olimpijo in se vrača v domovino: Radi bi se zahvalil soigralcem pri Olimpiji, da so ...

Jurij Kodrun
Hokejisti SŽ Olimpije so ostali brez Kanadčana Francisa Beauvillierja. Kot so sporočili iz ljubljanskega kluba, se ta vrača v Montreal, kjer se bo posvetil trenerskemu delu z otroki.

"Kariero sem se odločil usmeriti v treniranje otrok. Že poleti sem sodeloval z vadbenim centrom, ki se ukvarja z razvojem mladih hokejistov, zdaj pa so mi ponudili zaposlitev. Ponudba je res odlična in to je to, kar si želim početi v prihodnje, zato je nisem mogel zavrniti," je dejal 27-letni Beauvillier.

"Seveda bom ostal povezan s hokejem, a ne kot profesionalni igralec. Ob tem bi se rad zahvalil soigralcem pri Olimpiji, da so me tako lepo sprejeli in mi pomagali, da sem se hitro vključil v ekipo. Posebna zahvala tudi vodstvu kluba za zaupanje in zdaj za razumevanje. Verjamem, da je Olimpija na dobri poti, ima odlične igralce in ekipo. Prepričan sem, da bo prihodnjo sezono zaigrala v rangu višje," je še povedal Beauvillier, ki se v Kanado vrača že v petek.

Napadalec, ki ga je leta 2012 na naboru lige NHL izbral klub Florida Panthers, se je Olimpiji pridružil sredi januarja. Kanadčan je med drugim tri sezone odigral v ligi AHL, lansko pa v slovaški extraligi.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike