gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

hu
hu
0 10.01.2020 10:49:15

EKSTREMNO REDKO: Ste že videli zadetek vratarja v ligi NHL? No, tukaj ga IMATE! (video)

Reuters
Zadetek, ki se v hokeju zgodi zelo redko.

V noči na petek je bilo v ligi NHL na sporedu kar 11 obračunov, na svoj račun so prišli tudi navijači Los Angelesa in slovensklega zvezdnika Anžeta Kopitarja, ki je k presenetljivi zmagi s 5:2 v Las Vegasu prispeval podajo.

"Ni treba posebne motivacije, saj smo v Las Vegasu: čas je za šov!" je dejal Campbell po tekmi in dodal: "Tu je vedno zabavno igrati in bivati v tem mestu, z navijači in ekipo, ki jo imajo tu. Ni se ti treba prav nič prisiliti k dobri igri, se posebej motivirati, saj je tu vedno zabavno igrati."

Zlati vitezi so sicer v zadnjih dveh tretjinah kralje zasuli s streli, razmerje je bilo kar 35:5, a niso mogli preobrniti zaostanka štirih zadetkov.



Po zmagi kraljev nad Vegasom ter ob porazu Anaheima proti Dallasu (0:3) so hokejisti iz Los Angelesa splezali z zadnjega mesta na zahodu.

Z današnjo podajo na 46. tekmi to sezono je Kopitar prišel do jubilejne 600. podaje v 13-letni karieri lige NHL in je drugi podajalec LA Kings za Davom Taylorjem (638). Dvaintridesetletni slovenski zvezdnik je sicer to sezono vknjižil 40 točk; od tega 16 zadetkov in 24 podaj.

Med drugim so bili uspešni tudi hokejisti Nashvilla, ki so s 5:2 v gosteh premagli nekdanje prvake lige NHL. Na tekmi proti Chicagu pa smo bili priča tudi izjemno redkemu zadetku, ki gaje dosegel vratar Pekka Rinne. Slednji je s svojega gola sprožil strel proti nasprotnim vratom, v katerih ni bilo vratarja, in bil uspešen. Posnetek zadetka si lahko ogledate spodaj.

Značke: hokej, liga-nhl

Članki iz rubrike