polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

italija, koronavirus, smrtne žrtve, Ponte San Pietro Bergamo Svet24.si

Toliko smrti zaradi covida-19 napovedujejo ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

koronavirus, ukc-ljubljana, vstopna-točka, klinični-center Svet24.si

"Ogorčenje ljudi na terenu je strašno. Ne vem, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Tjaša Koren, Tilen Stropnik Njena.si

Par, ki se je zaljubil na MasterChefu, še vedno ...

STA
STA
1 09.01.2020 20:39:20

Slovenski odbojkarji po KRUTEM KONCU olimpijskih sanj: "Lahko smo razočarani, a... "

Profimedia
Izjave po tekmi olimpijskih kvalifikacij med Slovenijo in Francijo (2:3).

* Tine Urnaut, kapetan Slovenije: "V tretjem nizu smo imeli pri našem vodstvu, mislim da z 10:8, tri ali štiri lahke žoge za točko. Priložnosti nismo izkoristili, nismo bili uspešni tako kot v prvih dveh nizih. Nekaj lahkih žog nam je padlo dol, s tem smo dopustili Francozom, da so s serijo Jeana Patryja obrnili tekmo v svojo korist. Začeli so bolje igrati, dobili samozavest in nas nadigrali v vseh elementih."

* Jani Kovačič, libero Slovenije: "Prva dva niza smo igrali res perfektno, a žal so Francozi znali na to odgovoriti. Nisem še videl ekipe, da je po takih dveh nizih sposobna tako odgovoriti. Mislim, da ne smemo biti jezni, nimamo si česa očitati. Lahko smo razočarani, a vemo, da smo dali vse od sebe, dali smo svoj maksimum, to smo v tem trenutku zmožni. Mogoče smo bili po drugem nizu le malo preveč nepotrpežljivi. Francozi so dobri v blok obrambi, tudi servis jim je danes zares odlično tekel."Dejan Vinčić, podajalec Slovenije: "Ne moremo se izgovarjati, da nismo imeli sreče. Sreča nima nič s tem, kar se je danes zgodilo. Po dveh fenomenalnih nizih smo nerazumljivo popustili, sami smo jim dovolili, da se vrnejo v igro. Ko pa se oni enkrat razigrajo, jih je praktično nemogoče zaustaviti. Poskušali smo jih loviti, zmanjkalo nam je tudi moči in izpadlo je tako, kot je."

* Jan Kozamernik, bloker Slovenije: "Ponosen sem na prva dva niza, žal dela nismo uspeli dokončati. Škoda je za tretji niz, v njem bi morali še stisniti. A smo se razleteli na igrišču, prav nič nismo več igrali z glavo. Njim je šlo od rok vse, težko jih je bilo zaustaviti in priti v tisti moment, v katerem smo že bili. Ujeli smo se v njihov mlinček, iz katerega se nam ni uspelo prebiti."

Značke: odbojka, olimpizem

Članki iz rubrike