Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

STA
STA
0 08.04.2019 13:55:10

Los Angeles Kings v iskanju novega trenerja

Anže Kopitar
Reuters
Severnoameriško hokejsko moštvo Los Angeles Kings, za katerega je na zadnji tekmi rednega dela sezone Slovenec Anže Kopitar odigral jubilejno, 1000. tekmo, še išče novega trenerja. Klubsko vodstvo se je po koncu sezone NHL, kralji se v končnico niso uvrstili, zahvalilo začasnemu trenerju Willieju Desjardinsu, ki je vodil moštvo od začetka novembra.

Podpredsednik kluba in generalni direktor Rob Blake je danes sporočil, da so se v klubu za sodelovanje zahvalili Desjardinsu in mu želijo vse najboljše pri nadaljnjem delu, a z njim ne bodo sklenili sodelovanja.

"Postopek izbire novega glavnega trenerja smo že začeli in veselimo se podrobne raziskave, kdo bi ustrezali naši miselnosti in bi bil prava oseba za našo ekipo," je dejal Blake."To gotovo ni sezona, ki bi si jo želeli. Pričakovali in upali smo na vse kaj drugega. Toda je končana za nas, nekaj olajšanja nam je le prinesla. Lepo je končati z zmago, s pozitivno noto, toda takšne sezone ne moremo kar pozabiti. Gotovo bomo o njej še razmišljali in se pripravili za boljšo naslednjo," je v nedeljo po svoji zadnji tekmi sezone, skupno pa 1000. v dresu kraljev, dejal 31-letni Kopitar, ki je po predčasnem koncu v ligi NHL spet odprt za možnost igranja v slovenski reprezentanci.

O tem, če bo najboljši slovenski hokejist in zvezdnik lige NHL Kopitar nastopil za slovensko reprezentanco na svetovnem prvenstvu divizije I v Kazahstanu, bo Hokejska zveza Slovenije (HZS) sporočila v prvi polovici tega tedna.

Značke: nhl, hokej

Članki iz rubrike