kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

hu
hu
0 07.04.2019 09:16:40

Kopitar spet v SLOVENSKEM DRESU?! To je sporočilo, zaradi katerega boste imeli nemiren spanec

Drago Cvetanovič
Anže Kopitar je na pragu vrnitve v slovensko izbrano vrsto.

Anže Kopitar je že odigral zadnjo tekmo v letošnji sezoni lige NHL, saj se Los Angelesu ni uspelo uvrstiti v končnico. Očitno pa najboljši slovenski hokejist vseh časov še ne bo odšel na počitek, saj je slovenska hokejska zveza že kontaktirala klub in igralca samega, in sicer v zvezi z igranjem za reprezentanco. "Hokejska zveza Slovenije je že kontaktirala Anžeta Kopitarja in njegov klub, Los Angeles Kings, v zvezi z igranjem za hokejsko reprezentanco Slovenije na bližajočem se svetovnem prvenstvu divizije I, skupine A, v kazahstanskem Nur-Sultanu. Pozitivni odgovor s strani kluba pričakujemo v prvi polovici prihajajočega tedna. Sporočilo o odločitvi vam bo posredovala Hokejska zveza Slovenije," se je glasilo sporočilo za javnost iz Kopitarjevega tabora.


To pomeni, da bo imel glavno besedo na koncu klub iz Los Angelesa, Kopitar pa je s tem izrazil željo po igranju v dresu slovenske reprezentance.

Slovenija se sicer že od začetka prejšnjega tedna pripravlja na Bledu, na svetovnem prvenstvu pa bo nastopala med 29. aprilom in 5. majem. V skupini bo igrala z gostitelji iz Kazahstana, Belorusijo, Madžarsko, Južno Korejo in Litvo, napredovanja med elito pa se bosta veselili prvouvrščeni reprezentanci.

Značke: kopitar, hokej, slovenija

Članki iz rubrike