jonas Odkrito.si

Jonas Žnidaršič in Inti Šraj nov par?

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

FOTO: To je na valentinovo dobila Melania, ampak ...

smrt prehod Petisvet.si

Znanstveniki dokazujejo življenje po smrti!

sedmerčki Svet24.si

Ne trojčki, ne peterčki, 25-letnica je ...

avto_tehnični pregled Svet24.si

Avto pripeljala na tehničnega in ostala brez ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Tako svojo nosečo ženo razvaja Isaac Palma

hu
hu
1 03.01.2019 17:17:08

KAKŠNA GESTA AVSTRIJCEV! Ob gostovanju "bogih" Hrvatov so storili TOLE (video)

sn
Kako je preživeti v hudi finančni zagati, dobro vedo v taborih Jesenic in Olimpije. Zdaj podobno usodo doživlja tudi zagrebški Medveščak.

Medtem ko sta se na Gorenjskem in v Ljubljani najboljša slovenska hokejska kolektiva privajala na življenje na aparatih, sta se v Zagrebu cedila med in mleko. Medveščak je celo vstopil v bogato ligo KHL, a življenje na veliki nogi ni dolgo trajalo.

Zagrebčani so se vrnili v ligo EBEL ... pravzaprav so prišli 'umret'. Klub je tik pred ugasnitvijo, zaradi finančnih težav so moštvo brez plačila že zapustili vsi tuji igralci, na njihova mesta pa so vskočili posojeni igralci Mladosti in Zagreba. Med njimi tudi 39-letni Igor Jačmenjak.


Medveščak so v ligi EBEL doživeli 14 zaporednih porazov, po 32 krogih so prikovani na dno lestvice.

Po novem porazu v Grazu (6:2) so imeli Zagrebčani vendarle nekaj več razlogov za veselje. Točk sicer niso dobili, so pa bili prijetno presenečeni nad ljubeznivostjo Avstrijcev. Domači navijači, ki so vedeli v kakšnem stanju se nahaja hrvaški klub, so v tretji tretjini gostujoče igralce hrabrili s skandiranjem 'Zagreb, Zagreb!'

To pa še ni bilo vse, po tekmi so igralci Graza hrvaške kolege iz Medveščaka povabili na večerjo. "Veliko spoštovanje vsem igralcem Medveščaka, ki se borijo za svoj klub. Bravo, fantje!" so Avstrijci zapisali na svoji spletni strani.

Članki iz rubrike