tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
1 05.11.2018 09:20:40

Anaheim pred obiskom Los Angelesa prekinil niz porazov

Reuters
V hokejski ligi NHL so bile odigrane tri tekme. Dve sta se končali po podaljšku, le New York Rangers so slavili v rednem delu. Zadnjeuvrščena ekipa lige, Los Angeles Kings, pa je medtem dobila novega trenerja.

Tampa Bay Lightning je potrebovala vsega 14 sekund za zmago nad Ottawo. Tedaj je namreč zadel Yanni Gourde in svojemu moštvu zagotovil zmago s 4:3.

Bil je to sanjski preobrat za Tampo Bay, ki je podaljšek izsilila 26 sekund pred koncem rednega dela z golom Braydena Pointa, in hkrati nova nočna mora za domače navijače oziroma hokejiste, ki so doživeli šesti poraz na zadnjih sedmih tekmah.


Podoben razplet so videli tudi gledalci v Anaheimu, vendar za njih s srečnim koncem in to prvič po sedmih porazih. Cam Fowler je hat trick dosegel 36 sekund po začetku podaljška. Hkrati je bil branilec strelec vseh treh zadetkov proti Columbus Blue Jackets in je s tem postal šele tretji branilec v zgodovini kluba, ki je dosegel tri zadetke.

Anaheim bo v noči iz torka na sredo naslednji tekmec Los Angeles Kings, ki so zamenjali trenerja. Johna Stevensa je nasledil Kanadčan Willie Desjardins.

Edino zmago v rednem delu so zabeležili New York Rangers proti Buffalo Sabres (3:1). Junak je bil vratar Henrik Lundqvist, ki je ubranil 39 strelov. Rangers so v prvih enajstih tekmah dosegli le tri zmage, zdaj pa so zabeležili tretjo v nizu. Dva zadetka je dosegel Jimmy Vesey, enega pa Neal Pionk.

Izidi
Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning  3:4 (podaljšek)
New York Rangers - Buffalo Sabres      3:1
Anaheim Ducks - Columbus Blue Jackets  3:2 (podaljšek)
Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike