Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 28.10.2018 11:52:39

IZRAZ NA OBRAZU POVE VSE! Ovečkin poskrbel, da mladi navijač ne bo pozabil rojstnega dne (video)

Ovečkin razveselil mladega navijača.

Ekipa Washington Capitals, zmagovalka severnoameriške hokejske lige NHL, je gostovala v Kanadi pri Calgary Flames ter slavila zmago po kazenskih strelih s 4:3. Kapetan prestolnikov Aleks Ovečkin se ni vpisal med strelce. Je pa poskrbel, da se je o njem govorilo po tekmi.

Ovečkin je po ogrevanju svojo hokejsko palico potisnil čez visoko zaščitno ograjo, ki ščiti gledalce na tribunah pred izstrelki. Palico je najprej pobral moški, ki je sedel v prvi vrstah ob ploskvi. Nato pa jo je izročil dečku, ki je sedel poleg. Mladi navijač prestolnikov, v rdeči majici svojega najbolj priljubljena moštva, je bil nenadejanega darila seveda zelo vesel. Izraz na dečkovem obrazu, ki je bil osupel od veselja, je povedal vse.

Slovenskega asa Anžeta Kopitarja naslednja tekma z Los Angeles Kings čaka v noči na ponedeljek, ko bodo kralji gostili New York Rangers. Los Angeles bo skušal prekiniti črn niz porazov, ko je na desetih tekmah zbral le pet točk in dve zmagi.

Ostali izidi: New Jersey Devils - Florida Panthers 3:2, Nashville Predators - Edmonton Oilers 3:5, Boston Bruins - Montreal Canadiens 0:3, Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres 5:4 (podaljšek), Minnesota Wild - Colorado Avalanche 3:2, Vancuover Canucks - Pittsburgh Penguins 0:5, Philadelphia Flyers - New York Islanders 1:6, Toronto Maple Leafs - Winnipeg Jets 3:2, St. Louis Blues - Chicago Blackhawks 7:3, Arizona Coyotes - Tampa Bay Lightning 7:1.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike