mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 24.03.2018 09:38:26

ČESA TAKEGA ni videl še NIHČE: Najbolj neverjeten 'AVTOGOL' v zgodovini NHL! (video)

Kar se je zgodilo na tekmi Arizona - Carolina, je resnično brez primere.

Včasih rečemo, da moraš nekaj videti, da bi verjel. No, tokrat to ne velja, saj je težko verjeti, tudi ko človek vidi. Odličenmu kanadskemu vratarju Caroline Camu Wardu je namreč "uspelo" nekaj še nikoli videnega. Ob povsem nenevarni ploščici, izstreljeni za gol, je kot približno stokrat na tekmo zadrsal za svoja vrata, da bi jo ustavil. Prepričan, da je to tudi storil, se je vrnil v gol, tekma pa se ni mogla nadaljevati, ker nihče ni vedel, kje je ploščica. 

Iskali so jo in iskali, nato pa so jo našli zataknjeno za eno od vratarjevih drsalk. To pa še ni bilo vse. Posnetek je namreč pokazal, da je Ward ob tem, ko je branil svoja vrata in skušal preprečiti kak neljub dogodek izza vrata z obema drsalkama šel prek golove črte, kar je z gotovostjo pomenilo, da je ploščico nesel v gol. Sodniki so zato ta skrajno bizaren 'avtogol' priznali. Avtogolo pod navednicami zato, ker v hokeju tega ni, zato se je med strelce ne kriv, ne dolžen vpisal Alex Goligoski. 

Šlo je pač za zadnjega igralca Arizone, ki se je dotaknil ploščice, kot lahko vidite tudi na bizarnem posnetku. Arizona je s tem znižala izid na 1:2, na koncu pa izgubila s 5:6, tako da se Ward vendarle ni žrl preveč. No, razen zato, ker je posnetek slaven postal celo v državah, kjer hokeja ponavadi ne spremljajo. 

Značke: ward, arizona, avtogol

Članki iz rubrike