Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Nov zakon ministrice Prevolnik Rupel izpolnjuje ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bk
bk
0 30.05.2017 12:21:40

Kopitar na Kitajsko, enhaelovci brez OI

Reuters
Pred prvo tekmo finala za Stanleyjev pokal se je pod žarometi znašel tudi komisar lige Gary Bettman.

Ta se je dotaknil veliko tem, potrdil, da se bo liga pred sezono predstavila tudi kitajskem in švedskem trgu. Dežela z največ prebivalci bo 21. in 23. septembra lahko uživala v prijateljskima tekmama med Los Angeles Kingsi Anžeta Kopitarja in Vancouver Canucksi, Stockholm pa bo 10. in 11. novembra gostil tekmi rednega dela sezone med Colorado Avalanchi in Ottawo Senatorsi.


Tekmo all stars bo konec januarja gostila Tampa, medtem ko bodo Washington Capitalsi in Toronto Maple Leafsi 3. marca odigrali eno od tekem v sklopu Stadium Series, moštvi bosta palice prekrižali na stadionu ameriškega nogometa in lakrosa Navy–Marine Corps Memorial v Annapolisu v Marylandu. Winter classic, tradicionalno tekmo pod milim nebom na novega leta dan bo gostil bejzbolski stadion Citi Field v Flushingu v New Yorku, tam pa se bodo pomerili New York Rangersi in Buffalo Sabresi.


Seveda je Bettman spregovoril tudi o temi olimpijske igre Pjongčang, na katerih zdaj že skoraj stoodstotno igralci iz lige NHL ne bodo igrali, ki bodo sicer na to upali do zadnjega. A odločitev se, kot kaže, ne bo spremenila.

"Pred šestim tedni smo bili zelo jasni in dokončni. Ekipe nimajo interesa za igranje v Pjongčangu," je zatrdil Bettman, ki je na vprašanje, ali je ta tema še vedno odprta za spremembe, je dejal: "Ni in tudi ni bila."

Članki iz rubrike